Toyota Corolla

Touring Sports Elhybrid

6 901 kr

Pris för 30 dagar (privatpris)

Bilen för alla tillfällen.

ABONNERA NU

Säten 

5

Motor

Elhybrid

Drivmedel

Bensin/El

Euro NCAP

5 stjärnor

Växellåda 

Automat 

Utsläpp

102-121 g/km

Smartphone integrationJaStråkastare Projektor Bi-LEDLåsCentrallås fjärrstyrtSidobackspeglarAutomatiskt elinfällbara, eluppvärmdaBackkameraJaVägskyltsigenkänningJaKörfilsassistansJaAktivt krockskyddssystemJaStrålkastarrengörare JaVarningssystem för lågt däcktryckJaVikt     1835 kgInteriöra dimensionerLastutrymme 1510 längd, 1155 breddSäkerhet Toyota safety sense Krockkuddar7 stIsofixJaLjus Automatiskt helljus (AHB)Blandad körning 4,5-5,3 liter
KINTO Toyota Corolla - Kombi

En kombi för hela familjen

Toyota Corolla finns både som halvkombi och en helkombi. Det är helkombin - Touring Sports - som du hittar hos KINTO. Det är en både praktisk och rolig bil. I det rymliga bagaget får du plats med det mesta man önskar ha med sig på en familjeweekend. 


6901 kr/mån
Toyota Corolla Interior

En rymlig insida 

Smarta shoppingkrokar och ett förvaringsutrymme under golvet är bara ett par exempel på praktiska finesser som du hittar i bagageutrymmet. Det finns gott om utrymmen i både fram- och baksäte och du får utan problem plats med en barnstol, utan att kompromissa med utrymmet i framsätet.

Toyota Corolla - Interior Front

Smartphone Integration

Android Auto och Apple Carplay finns som standard. Koppla in sladden (som finns i alla bilar) och använd din telefons appar för att maxa upplevelsen i bilen. 

KINTO man

Toyota Safety Sense 

Corolla är utrustad med de senaste uppgraderingarna inom Toyota Safety Sense. Det unika säkerhetssystemet varnar för potentiella faror och ger dig förarassistans på en helt ny nivå för att göra resan för både dig och dina medpassagerare så avslappnad och säker som möjligt.


6901 kr/mån