KINTO Mirai

Kör framtiden i tjänsten. 

Vår vision är att skapa mer hållbar mobilitet för alla och samtidigt tillgängliggöra den senaste tekniken. Hos oss kan ditt företag bli först med att köra andra generationens bränslecellsbil från Toyota. Och samtidigt hjälpa oss att driva utvecklingen framåt.

Genom att fylla i din e-post så godkänner du vår

Toyota Mirai

Det här är Toyota Mirai 

Längre räckvidd, högre komfort, större utrymmen och köregenskaper som är vässade på alla plan. Att andra generationen av Toyotas bränslecellsbil Mirai ger ett helt annat visuellt intryck säger mycket – men inte allt om hur smart den här bilen är.

Med Toyota Mirai vill vi accelerera rörelsen mot mer hållbar mobilitet. Det gör vi genom att demokratisera bränslecellsteknik och tillgängliggöra vätgasbilar för alla. 

Olof Holmgren - Deputy General Manager KINTO Share 
KINTO Mobility

Det här är KINTO 

Vi tror på att ge alla möjligheten och friheten att röra sig. Särskilt i tider av förändring och stora utmaningar. När städer blir överbefolkade och vi är ständigt uppkopplade behöver vi förändra hur vi förflyttar oss i städerna. Vi vill utvecklas med er. Och med tiden. KINTO är en del i vår målsättning att erbjuda mobilitet för alla och framtiden är nu. 

Sustainability

Vätgas 

Miljöhänsyn. Rikliga tillgångar. En massiv potential. Det finns så många skäl till varför vätgas är ett bränsle för framtidens bilister. 

Toyota Mirai

En världsunik lansering 

Hör mer om varför vi väljer Toyota Mirai och visionen om KINTO.

Vill ni veta mer? 

Genom att fylla i din e-post så godkänner du vår