Bilpool för alla - här finns vi

Bilpooler. Eller KINTO-platser som vi säger, är en plats som har en eller fler bilar som passar ditt behov. Du bokar för en timme eller längre (ja, precis så länge du vill egentligen). Vi börjar med Stockholm, men snart kommer vi till fler städer. 

Stockholm

Bilpool i Stockholm

I huvudstadens pulserande vimmel finns en bilpool runt var hörn. Bilar i varierande storlek och för olika behov står och väntar på dig. 

Göteborg

Bilpool i Göteborg

Göteborg är en föregångare inom bildelning. Vi har precis smygstartat i staden och kommer inom kort till fler platser, med fler bilar och nya bilmodeller. 

Ungdomar på väg

Saknar du en bilpool i din stad? 

Vi är alltid på jakt efter intressanta nyetableringar och dina tips är väldigt värdefulla. Var vill du se KINTO-share? Dela gärna dina tips. 

Kungsgatan

Hej Stockholm!

Just nu beta-testar vi KINTO Share – en bilpool anpassad för dina behov. Du hittar KINTO Share på flera platser i Stockholm och snart dyker även fler bilmodeller upp. Så bli medlem, testa, dela och berätta vad du tycker är bra och vad vi kan bli bättre på. Då är du med och gör Stockholm till en mer hållbar stad. KINTO utvecklas hela tiden och framöver kommer vi även att erbjuda ännu fler tjänster för ännu fler människor och företag. Vi börjar nu med ambition att växa med er. Välkommen!