Stockholms nya bilpool - KINTO Share

KINTO Share är Stockholms nya bilpool - en bilpool för alla. Med lika flexibla priser som tider. Så oavsett hur länge du behöver bil så har vi en lösning för dig.  Inom kort växer vi till fler platser och områden, med fler bilar och modeller.

Tjejer på Södermalm

Bilpool på Södermalm

Mellan hippa caféer och folkvimmel hittar du flera KINTO-platser. Ja, flest KINTO-platser av alla stadsdelar faktiskt. 

Stadshuset på Kungsholmen

Bilpool på Kungsholmen

Från Kungsbron till Stadshagen och en del där emellan. Där hittar du KINTO-platserna på Kungsholmen. Visste du förresten att Kungsholmen var KINTO Share's första stadsdel?

Bilpool på Norrmalm

Bilpool på Norrmalm

I en vibrerande och högpulserande knutpunkt som Norrmalm har bilpool en naturlig del. Oavsett om du är boende eller om du vill förlänga din resa från Centralstationen till din slutdestination. 

Bilpool i Hammarby Sjöstad

Bilpool i Hammarby Sjöstad

Vackra Hammarby Sjöstad är en föregångare inom bilpool och bildelning. Ända sedan stadsdelen var ny har delade bilar varit starkt närvarande. Nu finns även KINTO Share på plats, med flera KINTO-platser runt om i Sjöstaden.

Bilpool i Vasastan

Bilpool i Vasastan

I hemtrevliga Vasastan har bilpool en tydlig plats. Blicka ut över de karaktäristiska takåsarna och skymta flera KINTO-platser mellan husen, med nya Toyotabilar som står och väntar.

Bilpool på Östermalm

Bilpool på Östermalm

Finns det någon stadsdel som är så starkt förknippat med Stockholm som Östermalm? Här rör sig många människor. Och många bilar. Trängseln blir hög, vilket gör bilpool till en bra lösning. Du slipper leta p-plats och kan istället lägga tid på det som är viktigt för dig. 

Bilpool i Hägersten-Liljeholmen

Bilpool i Hägersten-Liljeholmen

Hägersten växer så det knakar och många nyinflyttade verkar välja bort den ägda bilen då kollektivtrafiken ofta är väldigt bra. Därför är bilpool en bra lösning för invånarna här. 

Bilpool i Bromma

Bilpool i Bromma

Även i Bromma finns KINTO Share - för dig som behöver bil för en kort tur, eller för ett äventyr. 

Bilpool i Älvsjö

Bilpool i Älvsjö

Söderortsstadsdelen Älvsjö huserar inte bara Stockholmsmässan, utan även flera KINTO-bilar. 

Bilpool i Johanneshov

Bilpool i Johanneshov

I detta sport- och evenemangstäta området har finns det bilar att boka. För en timme eller så länge du vill, precis som vanligt. 

Bilpool i Årstadal

Bilpool i Årstadal

En av Stockholms första förstäder är numera fyllt av nybyggda bostäder. Här finns ett antal KINTO-platser med bilar för dina behov. 

Bilpool i Solna

Bilpool i Solna

Här finns KINTO Share i ganska liten skala just nu. Planen framåt är att växa till många fler platser i Solna. 

Bilpool i Sundbyberg

Bilpool i Sundbyberg

Vi börjar litet och siktar på att växa i fina Sundbyberg. 

Par som håller hand då de ska hämta sin bilpoolsbil

Pris som möter olika behov

KINTO Share är en bilpool för alla. Med priser som passar olika typer av resor. Boka så kort tid som en timme eller precis så länge du vill till fast pris. Dessutom ingår bilens fasta parkeringsplats i priset när du bokar bil hos oss. 

Hur funkar KINTO Share?

KINTO Share är en bilpool för dig som gillar enkel tillgång till bil, 24/7. Såhär funkar det i praktiken.

kalender

Boka

Boka direkt på webben eller i appen som du hämtar i App Store eller Google Play. Välj den bil och plats som passar dig.

Bilar för alla tillfällen. 

Hos KINTO-Share kan du boka bil för alla tillfällen. Ska du handla, ut till stugan, slänga skräp eller ta en sån där härlig weekendtrip? Vi har bilen för dig. 

 

Förläng Stockholms-resan med bilpool

 

Ta dig enkelt  vidare till din slutdestination med en KINTO-bil som står placerad i närheten av Stockholm Centralstation:

 

Jämförelse av bilpool. 

Det finns olika typer av bilpooler. Här listar vi några.

KINTO Share

Stationsbaserad

KINTO Share är en så kallad stationsbaserad bilpool. Det innebär att du hämtar och lämnar bilen på samma ställe. Fördelen med en stationsbaserad bilpool är många. Bland annat att du som användare alltid vet var bilen finns och du kan på så vis känna en trygghet och använda bilen lite mer som om det vore din egen. Dessutom kan du använda parkeringsplatsen som ingår i priset under hela din bokning. En stationsbaserad bilpool som KINTO Share erbjuder flexibilitet i sin prismodell som är anpassad för många olika typer av resor - allt från en timme, upp till en hel månad.  

KINTO Freefloating

Friflytande

En friflytande bilpool passar bäst när man snabbt behöver ta sig från A till B inne i stan. Du betalar oftast per minut och bilen är inte knuten till en speciell station - du lämnar bilen var du vill inom bilpoolens verksamhetsområde (oftast centralt med enstaka hubbar på exempelvis flygplatser eller IKEA). 

P2P

Peer 2 peer 

Med en P2P-lösning kan du hyra bil av andra privatpersoner. Tjänsten (ofta en app) kopplar ihop privatpersoner som vill hyra ut sina bilar med andra privatpersoner som är på jakt efter en bil under en kort period. 

Boka en bil

KINTO share appen för bilpool i Stockholm

KINTO Share-appen, för enkel tillgång till bilpool i Stockholm.

Appen är din digitala nyckel, din vägvisare till KINTO-platsen och mycket mer. Ladda ner den nu så är du redo.

Vanliga frågor och svar

Oavsett var du bokar våra bilar så behöver du lämna tillbaka bilen med minst halv tank. När du tankar använder du drivmedelskortet som du hittar i bilens mittkonsol. Koden till kortet hittar du under din aktiva bokning i appen. Du tankar våra bilar på Cirkel K’s eller Ingo’s stationer. 
Du lämnar alltid tillbaka din KINTO-bil på samma ställe som du plockade upp den. Parkeringsplatsen är också fri att använda under hela din bokningstid, förutsatt att den inte är längre än 29 dagar. Håller du dig inom Stockholm under din hyra så finns det gott om p-hus och parkeringsytor, både innanför och utanför tullarna. 
Det är ingenting du behöver tänka på - trängselskatt ingår i priset.