Stockholms nya bilpool - KINTO Share

KINTO Share är Stockholms nya bilpool. Vi börjar på Kungsholmen och Södermalm men kommer snabbt växa till fler platser och områden. Saknar du en bilpool i ditt område? Lämna gärna dina tips i vår chatt (nere till höger).

 

Bilpool i Stockholm

Sök bilpool i Stockholm

 

Pris som möter olika behov

 

Vi har som målsättning att vara en bilpool för alla. Därför erbjuder vi priser som passar många olika typer av resor. Du kan boka så kort tid som en timme. Och precis så länge du vill. Vi har fasta priser för en timme, ett dygn, en helg, en vecka och en hel månad. Dessutom ingår bilens fasta parkeringsplats i priset när du bokar bil hos oss. 

Hur funkar KINTO Share?

1

Boka

Du bokar direkt på vår webb här. Eller genom vår app som du hämtar i App Store eller Google Play. Välj bil efter behov och på den plats som passar dig bäst just idag.  

2

Hämta

När tiden för din bokning startar så kan du hämta bilen på vald plats. Öppna med appen, där finns din digitala bilnyckel.

3

Kör

Använd den digitala nyckeln för att låsa och låsa upp under din bokning. Behöver du tanka så använder du tankkoret som du hittar i bilen (koden hittar du under din bokning i appen). Parkeringsplatsen där du hämtade bilen kan du använda fritt under din bokning.

4

Lämna

Lämna tillbaka bilen på samma ställe som du plockade upp den. Eftersom bilen har sin fasta parkeringsplats behöver du inte lägga tid på att leta parkering.

Så funkar KINTO Share

Bilar i Stockholm

Hos KINTO-Share kan du just nu hyra årets familjebil - Toyota Corolla. Snart kommer även en något mindre, en något större och en mycket större finnas tillgängliga i Stockholm. 

 

Förläng Stockholms-resan med bilpool

 

Du kan enkelt ta dig vidare till din slutdestination med en KINTO-bil som står placerad i närheten av Stockholm Centralstation:

 

 

Jämförelse av bilpooler

 

Det finns olika typer av bilpooler. Här listar vi några.

 

Stationsbaserad bilpool

KINTO Share är en så kallad stationsbaserad bilpool. Det innebär att du hämtar och lämnar bilen på samma ställe. Fördelen med en stationsbaserad bilpool är många. Bland annat att du som användare alltid vet var bilen finns och du kan på så vis känna en trygghet och använda bilen lite mer som om det vore din egen. En stationsbaserad bilpool som KINTO Share erbjuder en stor flexibilitet i sin prismodell som är anpassad för många olika typer av resor - allt från en timme, upp till en hel månad.  

 

Friflytande bilpool

En friflytande bilpool passar bäst när man snabbt behöver ta sig från A till B inne i stan. Du betalar oftast per minut och bilen är inte knuten till en speciell station - du lämnar bilen var du vill inom bilpoolens verksahmetsområde (oftast centralt med enstaka hubbar på exempelvis flygplatser eller IKEA). 

 

P2P

Med en P2P-lösning kan du hyra bil av andra privatpersoner. Tjänsten (ofta en app) kopplar alltså ihop privatpersoner som vill hyra ut sina bilar med andra privatpersoner som är på jakt efter en bil under en kort period. 

 

App för Bilpool i Stockholm

Hämta KINTO Share-appen. För enkel tillgång till bilpool i Stockholm.

Vanliga frågor och svar

Oavsett var du bokar våra bilar så behöver du lämna tillbaka bilen med minst halv tank. När du tankar använder du drivmedelskortet som du hittar i bilens mittkonsol. Koden till kortet hittar du under din aktiva bokning i appen. Du tankar våra bilar på Cikel K’s eller Ingo’s stationer. I
Du lämnar alltid tillbaka din KINTO-bil på samma ställe som du plockade upp den. Parkeringsplatsen är också fri att använda under hela din bokningstid, förutsatt att den inte är längre än 29 dagar. Håller du dig inom Stockholm under din hyra så finns det gott om p-hus och parkeringsytor, både innanför och utanför tullarna. 
Det är ingenting du behöver tänka på - trängselskatt ingår i priset.