Bilpool i Vasastan

I hemtrevliga och restaurangtäta Vasastan har bilpool en tydlig plats. Blicka ut över de karaktäristiska takåsarna och skymta flera KINTO-platser, med nya Toyotabilar som står och väntar på dig. 

KINTO och IKEA

Boka från en timme eller längre

Det är gratis att vara med och du har ingen bindningstid eller månadsavgift.  

Tjej i vasastan

Här hittar du bilarna

Loka Brunn P-hus, S:t Eriksplan och Norra Real är exempel på KINTO-platser i Vasastan. 

Ungdomar på väg

Saknar du en bilpool nära dig i Vasastan? 

Vi är alltid på jakt efter fler parkeringsplatser och dina tips är väldigt värdefulla. Vi vill växa tillsammans med dig, så dela gärna dina tips var du vill se en KINTO-bil. 

- Som boende i innerstan är det både dyrt och krångligt att äga bil. KINTO erbjuder möjligheten att, till en rimlig peng, täcka mitt bilbehov utan ägandets baksida. Den goda tillgången på bilar gör det möjligt med spontana resor. Allt från möbelinköp till resor till golfbanan till badutflykter. Med nya fina bilar som bokas och låses upp med en smidig app och till ett pris som slår konkurrenterna är KINTO en stor favorit just nu. Rekommenderas varmt. 

Anton, KINTO Share-kund.
Anton Rathsman

"Som boende i innerstan är det både dyrt och krångligt att äga bil" 

"KINTO erbjuder möjligheten att, till en rimlig peng, täcka mitt bilbehov utan ägandets baksida. Den goda tillgången på bilar gör det möjligt med spontana resor. Allt från möbelinköp till resor till golfbanan till badutflykter. Med nya fina bilar som bokas och låses upp med en smidig app och till ett pris som slår konkurrenterna är KINTO en stor favorit just nu. Rekommenderas varmt" - Anton