KINTO Share KINTO Flex

Behöver du bil ibland?

Hos KINTO bokar du bil för en kort tur eller ett äventyr - från 55 kr/timmen eller 6700 kr/månad. 

 

Scrolla ner för att läsa mer om våra tjänster. 

KINTO Share

KINTO Share 

Bilpoolen där du bokar bil för en timme eller precis så länge du vill, med allt inkluderat i priset. Till och med parkeringsplats. 

 
Gå med gratis och boka från 55 kr/tim 
KINTO Flex

KINTO Flex 

Det flexibla bilabonnemanget till fast pris och utan bindningstid. Abonnera för en månad upp till ett år.  


Abonnera från 6700 kr/mån
KINTO One

KINTO One 

KINTO One ger dig alla fördelar med att köra en ny bil utan att själv behöva äga. Det är helt fritt från stress och allt ingår till en fast månadskostnad utan några dolda avgifter eller kostnader. Och bäst av allt? Det är snabbt och enkelt att komma igång. Välj den bil som passar dig, bestäm hur länge du vill ha bilen, lägg till något av våra underhållspaket, hämta ut din bil och så är det bara att köra. Det enda som tillkommer utöver det fasta månadspriset är drivmedelskostnader. Stay tuned.

KINTO Ride

KINTO Ride 

Dina individuella bilbehov ligger till grund i själva hjärtat för KINTO Ride, en on-demand tjänst för pendling. Vår taxiliknande tjänst kombinerar överkomliga priser och bekvämligheten som du kan förvänta dig av en tjänst av högsta kvalitet och yrkesmässighet som du verkligen kommer uppskatta.

KINTO Go

KINTO Go 

KINTO Go kombinerar flera olika transportsätt som gör det enkelt och smidigt att ta sig runt stan. Genom integrerad information om flera olika transportmedel och sätt i en och samma app, låter KINTO Go dig att planera den smidigaste rutten runt stan för att ta dig från A till B och betala för allt i ett svep.

KINTO Join

KINTO Join

KINTO Join revolutionerar hur anställda på ett företag reser till och från jobbet. Genom att koppla samman kollegor som önskar dela sin dagliga pendling via en app, verifieras vem det är som kliver ombord genom vår unika teknik. Företaget kan i sin tur erbjuda sina anställda incitament för att utnyttja tjänsten (som reserverade parkeringsplatser exempelvis) och framförallt hjälper KINTO Go att minska företagets klimatavtryck.

Mobilitet

Vi gör framtidens mobilitet mer tillgängligt för fler människor.

Elektrifiering

Vi påskyndar rörelsen mot hållbar mobilitet genom elektrifiering genom vätgasbilar.  

Samarbete

Vi jobbar för att skapa en hållbar framtid tillsammans med våra städer. En framtid som är renare, smartare och mer effektiv.

Kundupplevelse

Vi jobbar för att göra mobilitetsupplevelsen sömlös och skapar mervärde genom att lyssna på kunden.