Det är enkelt!

Såhär funkar det i praktiken.

Boka

BOKA

Välj plats, tid och bilmodell. Boka från en timme till så länge du vill. 

Hämta bil

HÄMTA

5 minuter innan din bokning startar får du all info du behöver i appen, för att hitta din bokade KINTO bil och för att komma in garaget. Finns bom i garaget så hittar du passerkortet i mitt-konsolen på bilen. Du låser upp bilen och startar din bokning med den digitala nyckeln, som dyker upp i appen nån minut innan din bokning startar. Gå ett varv runt bilen och rapportera eventuella nya skador. (Behöver du en extra nyckel för att dela din bokning - kontakta oss). 

Köra bil

KÖR

Använd din digitala nyckel under hela din bokning. Lås alltid bilen när du lämnar den, även om det bara är för en kort stund. Startar inte bilen? Klicka på ‘Lås upp’ i appen (även om bilen är upplåst) och försök igen. (Behöver du ett nyckelkort för att dela din bokning - kontakta oss).  

Tanka bilen

TANKA

Behöver du tanka så finns tankkort i bilens mittkonsoll. Pinkod hittar du i appen i samband med din bokning. Kom ihåg att aldrig lämna bilen under halv tank.

Parkera

PARKERA

Bilens fasta KINTO-plats är din att parkera på, med din bokade bil, under hela bokningstiden. Behöver du parkera på annan plats så följer du parkeringsregler och betalar själv.

Lämna bil

LÄMNA

Parkera bilen på samma KINTO-plats som du hämtade den. Plocka ur dina saker, ta ett varv runt bilen för att säkerställa att inga nya skador uppstått. Lås bilen med appen.

Betalning hos KINTO

BETALA

Kostnaden för din bokade tid dras 30 minuter innan bokningens start. Dina körda kilometer dras från ditt kort i samband med att bokningen avslutas. För att slippa riskera att inte komma iväg, se till att ha pengar på ditt kort.

KINTO-plats med reserverad bil

Allt ingår i priset

- Bil
- Reserverad p-plats - att användas under hela bokningen
- Bränsle (tankkort finns i bilen) 
- Trängselskatt
- Försäkring
- Fri avbokning 30 minuter innan bokning startar