Toyota växer

KINTO Share växer explosionsartat

Det har knappt gått ett år sedan Toyota lanserade den nya bilpoolen KINTO Share i Sverige. KINTO gör det möjligt för privatpersoner och företag att hyra en mängd olika typer av bilmodeller, i allt från en timme till hur länge man önskar och behöver. 

Sedan de första bilarna rullades ut har intresset för tjänsten ökat – och bilflottan med det. Vi vill möta den stora efterfrågan och väljer därför nu att skala upp från 200 till 900 bilar. Bilarna är fördelade på våra KINTO-platser runt om i Stockholm, Göteborg och Malmö. Som kund hos oss kan du enkelt boka bil via KINTO-appen eller webben, för att sedan hämta och lämna den på samma plats – dygnet runt. Att gå med är helt gratis och du väljer själv vilken typ av bil du är i behov av och hur länge du behöver den.

 

Då det är extra stor efterfrågan på bil under sommaren, adderar vi ett stort antal bilar till våra tillfälliga sommarplatser i början av juni. Oavsett om du är i behov av bil hela semestern eller bara någon timme, kan du redan nu säkra en bil genom att göra en bokning på en av våra kommande bilar.

Så funkar KINTO

KINTO Share är för dig som gillar enkel tillgång till bil 24/7.