PAr som tittar på en telefon

Om KINTO Share

KINTO Share ger dig frihet till att välja mellan en lång rad bilar – helt utan driftskostnader. Största delen av våra bilar är dessutom elhybrid och du kan välja en bil som passar just dig och dina behov oavsett om det är en weekendtrip eller viktigt möte. KINTO Share låter dig bestämma när du vill hämta och lämna din bil, 24/7. 

Tjej på bänk med telefon

Varför KINTO? 

KINTO kommer från det Japanska ordet "Kinto-un". Det betyder "flygande nimbus" - en tjänst som snabbt dyker upp när du behöver, oavsett tid eller plats och tar dig dit du vill. Enkelhet är vårt ledord. Enkelhet att hitta, boka och köra en bil helt på dina villkor. Vi har lärt oss att dagens konsumenter vill ha ett enkelt och direkt sätt att hitta tjänster som kan underlätta i vardagen, som exempelvis en bil precis när det behövs. Utan allt krångel, alla kostnader och allt annat som kan tänkas vara ett hinder.

“Det är mitt mål att förflytta Toyota från ett bilföretag till ett mobilitets-företag, och möjligheterna för vad vi kan utveckla och bygga är – för mig – oändliga. Jag är fast besluten att skapa nya sätt att röra sig, och koppla samman alla våra kunder över landet, staden eller bara tvärs över rummet.”  

Akio Toyoda, CES 2018
Glatt kompisgäng

Framtiden 

Vi tror på att ge alla möjligheten och friheten att röra sig. Särskilt i tider av förändring och stora utmaningar. När städer blir överbefolkade och vi är ständigt uppkopplade behöver vi förändra hur vi förflyttar oss i städerna. Vi vill utvecklas med er. Och med tiden. KINTO Share är en del i vår målsättning att erbjuda mobilitet för alla.