Glada män

Behov av bil i sommar? 

Men svårt att hitta en ledig bil? Boka en Toyota Corolla Touring Sports på våra tillfälliga Sommarplatser  -  JUST NU till rabatterat pris! 

Att hyra bil på sommaren är populärt, så ibland kan det vara svårt att hitta en ledig bil. Därför har vi tagit in ett extra antal bilar, som du kan boka till rabatterat vecko- och månadspris på våra tillfälliga Sommarplatser. Boka en vecka från 2895 kr + 2 kr/km eller en hel månad för endast 9990 kr + 2 kr/km. Drivmedel och allt annat inkluderat i priset.

Ingen Sommarplats nära dig? Lugn - du kan enkelt boka en bil  till ordinarie pris på någon av våra andra KINTO-platser i Stockholm men skynda, det är högt tryck på alla våra bilar. 

 

Kvinna som går ifrån en KINTO-Yaris

Allt inkluderat i priset! 

Boka en bil en timme, ett dygn, en vecka eller en hel månad. Du betalar för bokad tid och körda kilometer och slipper oroa dig för allt annat. Drivmedel, trängselskatter, bilens fasta parkering och allt annat är inkluderat i priset. 

Det är enkelt!

KINTO Share är för dig som gillar enkel tillgång till bil 24/7. Såhär funkar det i praktiken.

kalender

Boka

Välj bil, tid och KINTO-plats som passar ditt behov.

Bilar för alla tillfällen 

Dags för en helgtrip? Eller behöver du bil under hela semestern? Då har du kommit rätt. Boka från en timme eller så länge du vill. Du har behovet, vi har bilen.