Tjej framför KINTO-bil med sommarpris

Bil till sommarens äventyr? 

JUST NU kan du boka en Toyota Corolla Touring Sports - till extra bra vecko- och månadspris på våra tillfälliga Sommarplatser i Malmö. 

- Alltid med generösa av och ombokningsregler 

 

Bilarna kan bokas idag men är tillgängliga mellan 1 juni och 31 augusti. Sök efter Sommarplats, så hittar du rätt.

Att hyra bil på sommaren är populärt, så ibland kan det vara svårt att hitta en ledig bil. Därför har vi tagit in ett extra antal bilar, som du kan boka till rabatterat pris på våra tillfälliga Sommarplatser - JUST NU till rabatterat pris. Skynda att säkra din sommarbil idag! 
Tjejer som är glada

Veckobilen för 2495 kr + 2 kr/km 

Boka en Toyota Corolla Touring Sports till semestern på en av våra Sommarplatser till extra bra veckopris. Drivmedel och allt annat ingår som vanlig i priset

Man som syns genom ruta

Sommarbilen för 8495 kr + 2 kr/km 

Tänkte du kampera vid stugan hela ledigheten? Boka en Corolla Touring Sports på en av våra Sommarplatser för Yaris-pris i 30 dagar. Drivmedel och fria mil ingår som vanlig i priset. 

Frågor & Svar

En hub med ett stort antal bilar för att möta sommarens höga tryck. Bilarna här är endast tillgängliga under sommaren och varje enskild Sommarplats har sina egna "öppettider".
Det syns i sommarplatsens namn, som är enligt formatet: Stadsdel - Sommarplats - Öppettider. Exempelvis: Solna - Sommarplats - 1/6-31/8
De har alla namngivits enligt "Stadsdel - Sommarplats - Öppettider". Exempelvis: Solna - Sommarplats - 1/6-31/8
Dygnspris: 714 kr | Weekendpris (72h): 1290 kr | Veckopris 2495 kr | Månadspris 8495 kr | Drivmedel ingår som vanligt i priset, 2 kr/km tillkommer.

Hittar du ingen plats som passar? 


Här hittar du alla våra stationer i Malmö just nu, även de med ordinarie pris