Det är enkelt!

KINTO Share är för dig som gillar enkel tillgång till bil 24/7. Såhär funkar det i praktiken.

Bli medlem hos KINTO Share

Bli medlem

Kom igång på två minuter. Bli medlem enkelt på webben eller i appen, det är gratis att vara med och du kan enkelt avsluta ditt medlemskap utan bindningstid. 

Boka

Boka

Boka på webben eller i appen. Välj den bil och KINTO-plats som passar ditt behov. Lägg till extraförsäkring om du vill. Behöver du avboka? Du avbokar kostnadsfritt fram till 30 min innan din bokning startar. 

Hämta bil

Hämta 

När din bokning blir aktiv, gå till vald KINTO-plats och öppna med den digitala nyckeln som dykt upp i appen. Gå ett varv runt bilen och rapportera eventuella nya skador. 

Köra bil

Kör

Använd  den digitala nyckeln i appen under hela din bokning, behöver du tanka så använder du tankkortet som finns i bilens mittkonsol, pinkod hittar du i samband med informationen om din bokning i appen. 

Parkera

Parkera

Bilens fasta KINTO-plats är din att parkera på, med din bokade bil, under hela bokningstiden (om du har en bokning under 22 dagar). Behöver du parkera på annan plats så följer du parkeringsregler och betalar själv. 

Lämna bil

Lämna

Lämna bilen på samma KINTO-plats där du hämtade den, kontrollera att inga skador uppstått under din bokning och avsluta sedan bokningen i appen. Behöver du en extra nyckel? 
 

Behöver du en extra nyckel för en lite längre bokning där ni är fler i familjen som ska köra?  Det kan vi lösa, kontakta oss så hjälper vi dig. 


 

Priser för alla resor

En timme, ett dygn, en vecka eller en hel månad. Vad passar dig? 

Kvinna med RAV4 laddhybrid

Letar du efter en företagslösning? 

Vi har lösningar för företag, byggbolag, kommun och stat. 

Killar som packar en KINTO-bil med möbler

Boka nu