KINTO Flex Flexibelt bilabonnemang

Bilabonnemang utan bindningstid. 

Abonnera på en bil för 30 dagar i taget, förläng så länge du vill, till fast pris, utan bindningstid.  Abonnera en Toyota C-HR från 6700 kr/mån.  

Som KINTO medlem har du tillgång alla våra mobilitetslösningar. Det är gratis att vara med så bli redo idag så kan du ha bil, när du vill. 

KINTO Flex

Flexibelt

Abonnera 30 dagar i taget, förläng så länge du vill, ingen bindningstid.

Fast månadspris

Fast månadspris med det mesta inkluderat i priset.

Snabb tillgång 

Få tillgång till din Flex-bil på bara 4 dagar.

KINTO Flex man

Situationsanpassat bilabonnemang

KINTO Flex är bilabonnemanget som gör det enkelt för dig att ha tillgång till egen bil, i 30 dagar i taget med möjlighet att förlänga, ända upp till ett år. 
 

Från 6700 kr/mån 

Det här ingår i KINTO Flex bilabonnemang! 

Fordonsskatt 

Självriskreducering 

Service och underhåll 

Toyota Eurocare 

Ersättningsbil

Tillgängligt kundcenter

Däckbyte +förvaring

Helförsäkring 

Besiktning

Leasing 

Normalt slitage 

300 mil/mån

Full flexibilitet efter 30 dagar

Det här ingår inte: 


Trängselskatt, drivmedel, fortkörningsböter, parkering, parkeringsböter, spolarvätska, tvätt, kilometer utöver 300 mil (+1 kr/km).

Vi tror på att ge alla möjligheten och friheten att röra sig. Särskilt i tider av förändring och stora utmaningar. När städer blir överbefolkade och vi är ständigt uppkopplade behöver vi förändra hur vi förflyttar oss i städerna. Vi vill utvecklas med er. Och med tiden. KINTO Flex är en del i vår målsättning att erbjuda situationsanpassad och mer hållbar mobilitet för alla.

Välj din Flex-bil

Med KINTO Flex kan du välja storlek efter behov och byta bilmodell varje ny 30 dagars-period. Just nu kan abonnera direkt på en Toyota Corolla eller Toyota C-HR. Har du behov av annan bilmodell. Kontakta oss. 

Corolla Touring Sport

Toyota Corolla 

Världens mest sålda bil tar din körning till nästa nivå. Utrustad med teknik i världsklass matchad med en stilfull interiör så är Corolla Touring Sports en elhybrid för dig som är i behov av bil för alla tillfällen.
 

6901 kr/mån
C-HR

Toyota C-HR 

Med sin förfinade exteriöra design och med den senaste tekniken för uppkoppling i bilen är C-HR bilen för de flesta resor. Bilen är utrustad med fjärde generationens hybridteknik och levererar all effektivitet som du kan förvänta dig av en elhybrid. I kombination med en kraft som sträcker sig långt över förväntan, är körglädjen ett faktum.


6700 kr/mån 
Man med KINTO Flex bil

Extra mycket Flex med KINTO Share! 

Behöver du en bil nu, men inte 30 dagar? Som medlem hos KINTO kan du använda en delad Share-bil, när du inte har en Flex-bil.