Header Mobilitet for alla

KINTO Mobility - Mobilitet för alla

KINTO erbjuder en sömlös och inkluderande tjänst för fler, oavsett vem du är och vilket mobilitetsbehov du har, som privatperson, organisation eller som företag. En sammansatt lösning med allt från bildelning i bilpool till flexibla bilabonnemang med olika bilmodeller. Enkel och klok mobilitet – det är KINTO.

 

Mobilitet

Vi gör framtidens mobilitet mer tillgängligt för fler människor.

Elektrifiering

Vi påskyndar rörelsen mot hållbar mobilitet genom elektrifiering genom hybrid-, plug-in-hybrid- el- och bränslecells -bilar.  

Samarbete

Vi jobbar för att skapa en mer hållbar framtid tillsammans med våra städer. En framtid som är renare, smartare och mer effektiv.

Kundupplevelse

Vi jobbar för att göra mobilitetsupplevelsen sömlös och skapar mervärde genom att lyssna på kunden. 

KINTO Share

KINTO Share 

KINTO Share (bil 1 timme till 1 månad) ger privatpersoner och företag friheten att använda bil vid behov det utan krånglet med att äga. Med det sömlösa självtjänstkonceptet kan du enkelt boka rätt bilmodell på en plats nära dig, från en timme till så länge du vill i en app. Hämta och lämna digitalt 24/7. KINTO Share inkluderar alla kostnader för hyran i priset till och bilens fasta parkering och drivmedel.

KINTO Flex

KINTO Flex 

KINTO Flex (korttidsleasing, 1-12 månader) är utformat för att erbjuda flexibilitet för att möta privatpersoner och företags varierade bilbehov, månad till månad utan bindningstid, bortom dagens leasing. Med en enkel och smidig digital process blir det enkelt att ha den bil du behöver utan ett långvarigt åtagande. KINTO Flex inkluderar dessutom allt underhåll, försäkring och skatter.

KINTO One

KINTO One 

KINTO One är den ultimata lösningen för företag som vill optimera sin fordonsanvändning. Genom att kombinera leasing, service, administration och försäkring på en samlingsfaktura gör vi det enkelt för dig. Du kan fokusera på din kärnverksamhet medan vi tar hand om allt från bilbeställning till avyttring. Dessutom ger KINTO One dig full översikt över kostnader och användning, utan överraskningar. Och med våra andra KINTO-produkter får ditt företag den flexibilitet det behöver. 

KINTO Ride

KINTO Ride 

Dina individuella bilbehov ligger till grund i själva hjärtat för KINTO Ride, en on-demand tjänst för pendling. Vår taxiliknande tjänst kombinerar överkomliga priser och bekvämligheten som du kan förvänta dig av en tjänst av högsta kvalitet och yrkesmässighet som du verkligen kommer uppskatta.

KINTO Go

KINTO Go 

KINTO Go kombinerar flera olika transportsätt som gör det enkelt och smidigt att ta sig runt stan. Genom integrerad information om flera olika transportmedel och sätt i en och samma app, låter KINTO Go dig att planera den smidigaste rutten runt stan för att ta dig från A till B och betala för allt i ett svep.

KINTO Join

KINTO Join

KINTO Join revolutionerar hur anställda på ett företag reser till och från jobbet. Genom att koppla samman kollegor som önskar dela sin dagliga pendling via en app, verifieras vem det är som kliver ombord genom vår unika teknik. Företaget kan i sin tur erbjuda sina anställda incitament för att utnyttja tjänsten (som reserverade parkeringsplatser exempelvis) och framförallt hjälper KINTO Go att minska företagets klimatavtryck.