Header Mobilitet for alla

KINTO Mobility - Mobilitet för alla

KINTO erbjuder en sömlös och inkluderande tjänst för fler, oavsett vem du är och vilket mobilitetsbehov du har, som privatperson, organisation eller som företag. En sammansatt lösning med allt från bildelning i bilpool till flexibla bilabonnemang med olika bilmodeller. Enkel och klok mobilitet – det är KINTO.

 

Mobilitet

Vi gör framtidens mobilitet mer tillgängligt för fler människor.

Elektrifiering

Vi påskyndar rörelsen mot hållbar mobilitet genom elektrifiering genom hybrid-, plug-in-hybrid- el- och bränslecells -bilar.  

Samarbete

Vi jobbar för att skapa en mer hållbar framtid tillsammans med våra städer. En framtid som är renare, smartare och mer effektiv.

Kundupplevelse

Vi jobbar för att göra mobilitetsupplevelsen sömlös och skapar mervärde genom att lyssna på kunden. 

KINTO Share

KINTO Share 

KINTO Share är bilpoolen där du väljer bilmodell på dina villkor och efter dina behov. Allt från den stora transportbilen till den lilla citybilen. Boka från en timme upp till en månad med reserverad p-plats inkluderad i priset. Alla bilar kan bokas, hämtas och lämnas digitalt, dygnet runt.

KINTO Flex

KINTO Flex 

KINTO Flex är bilabonnemanget där du kan abonnera per månad utan bindningstid med omgående leverans. Alla bilar abonneras och kan hämtas och lämnas, dygnet runt.

KINTO One

KINTO One 

KINTO One ger dig alla fördelar med att köra en ny bil utan att själv behöva äga. Det är helt fritt från stress och allt ingår till en fast månadskostnad utan några dolda avgifter eller kostnader. Och bäst av allt? Det är snabbt och enkelt att komma igång. Välj den bil som passar dig, bestäm hur länge du vill ha bilen, lägg till något av våra underhållspaket, hämta ut din bil och så är det bara att köra. Det enda som tillkommer utöver det fasta månadspriset är drivmedelskostnader. Stay tuned.

KINTO Ride

KINTO Ride 

Dina individuella bilbehov ligger till grund i själva hjärtat för KINTO Ride, en on-demand tjänst för pendling. Vår taxiliknande tjänst kombinerar överkomliga priser och bekvämligheten som du kan förvänta dig av en tjänst av högsta kvalitet och yrkesmässighet som du verkligen kommer uppskatta.

KINTO Go

KINTO Go 

KINTO Go kombinerar flera olika transportsätt som gör det enkelt och smidigt att ta sig runt stan. Genom integrerad information om flera olika transportmedel och sätt i en och samma app, låter KINTO Go dig att planera den smidigaste rutten runt stan för att ta dig från A till B och betala för allt i ett svep.

KINTO Join

KINTO Join

KINTO Join revolutionerar hur anställda på ett företag reser till och från jobbet. Genom att koppla samman kollegor som önskar dela sin dagliga pendling via en app, verifieras vem det är som kliver ombord genom vår unika teknik. Företaget kan i sin tur erbjuda sina anställda incitament för att utnyttja tjänsten (som reserverade parkeringsplatser exempelvis) och framförallt hjälper KINTO Go att minska företagets klimatavtryck.