Bilpooler i Sverige

KINTO Share - din bilpool! 

Bilpooler, eller som vi kallar dem - KINTO-platser, är perfekta platser med bilar som matchar dina behov. Du kan enkelt boka dem för en timme eller så länge du önskar. Alltid nära dig. 

HITTA DIN BILPOOL
SÅ FUNKAR DET

Hitta bilpool i Stockholm, Göteborg, Malmö 

Bilpool i Stockholm

Bilpool i Stockholm

I huvudstadens pulserande vimmel finns en bilpool runt varje hörn. Bilar i varierande storlek och för olika behov står och väntar på dig. 

Bilpool i Göteborg

Bilpool i Göteborg

Göteborg är en föregångare inom bildelning. Med KINTO-platser från Mölndal till Gamlestaden och allt däremellan kan du boka bil på många platser runtom i Göteborg.  

BILPOOLER I GÖTEBORG

KOM IGÅNG

Bilpool i Västra Hamnen i Malmö

Bilpool i Malmö

Malmö är en framåtlutad stad i Skåne där vi ständigt öppnar upp fler platser, med fler bilar och nya bilmodeller. Dessutom finns Köpenhamn över sundet där du kan boka en  bilpoolbil med KINTO lika enkelt som på svensk mark. 

Bilpool i Sandviken

Bilpool i Sandviken

KINTO Share finns i Sandviken, och det är inte med vilka bilar som helst, utan i Sandviken hittar man en, av endast två bilpooler i världen, där man som medlem kan Toyotas vätgasbil MIRAI. Bilarna hittar man i bilpoolen utanför Sandvik Coromant. 

Ungdomar på väg till sin bilpools- bil

Saknar du en bilpool i din stad eller i ditt område? 

Vi är alltid på jakt efter intressanta nyetableringar och dina tips är väldigt värdefulla. Var vill du se KINTO-share? Dela gärna dina tips.