Glada män i bil

Häng med på en spännande resa

Vill du bli en del av KINTOs team och följa med på en spännande resa inom framtidens mobilitet och bildelning?  Då ska du kolla hit!  Om vi har några lediga tjänster så hittar du dem här, om det inte finns nån tjänst som passar dig så är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan. 

Kvinna som tänker på KINTO

Det här är vår vision

Framtiden kommer innebära stora förändringar för hur vi transporterar oss. Olika transportsätt kommer inte längre vara separerade från varandra, utan istället utgå från en och samma plattform med flera tjänster. Det är här KINTO kommer in i bilden. KINTO erbjuder en sömlös och inkluderande lösning som alla kan lita på, oavsett vem du är och oavsett vad du har för bilbehov, privatperson som företag. Enkel och smart mobilitet – det är KINTO.

KINTO teamet

Det här är vi som jobbar på KINTO

Vi tror på frihet under ansvar. Vi jobbar när det behövs och har alltid kunden i fokus. Vi jobbar smart och hittar ständigt nya lösningar för att förenkla och anpassa oss. Vi är också ett tajt sammansatt team som alla jobbar mot samma mål och har en övertygelse om att framtiden är vår.  

Det finns mycket som är bra med att jobba på KINTO! Framförallt är det viktigt för mig att jobba med nått jag tror på där vi lär oss nya saker varje dag och utvecklar tjänsten efter våra insikter. Men teamet är också en viktig del i varför jag trivs så bra. Vi jobbar alla mot samma mål och har roligt varje dag. 

Sandra - KINTO anställd