Toyota C-HR

Elhybrid

6 700 kr

Pris för 30 dagar (privatpris)

En bil med körglädje.

ABONNERA NU

Säten 

5

Motor

Elhybrid

Drivmedel

Bensin 

Euro NCAP

5 stjärnor

Växellåda 

Automat 

Utsläpp

111 g/km

Smartphone integrationJaStråkastare "Follow-me-home"LåsCentrallås fjärrstyrtSidobackspeglarEluppvärmdaBackkameraJaVägskyltsigenkänningJaKörfilsassistansJaAktivt krockskyddssystemJaStrålkastarrengörare JaVarningssystem lågt däcktryckJaInteriöra dimensioner1455 bredd,Vikt     1860 kgLastutrymme377 literInteriöra dimensioner1800 längdSäkerhet Toyota safety senseKrockkuddar7 stIsofixJaFälgar     17", lättmetall, silverfärgadeLjus Automatiskt helljus (AHB)Blandad körning 4,9 l/100 km
C-HR

En sportig mellanbil 

C-HR är den sportiga mellanbilen utrustad med teknik i världsklass matchad med en stilfull interiör är C-HR en elhybrid som passar de flesta.

6700 kr/mån 
Man i KINTO-bil

Körglädje, engagerande upplevelse och hybridteknik. 

Med sin förfinade exteriöra design och med den senaste tekniken för uppkoppling i bilen är C-HR bilen för de flesta resor. Bilen är utrustad med fjärde generationens hybridteknik och levererar all effektivitet som du kan förvänta dig av en elhybrid. I kombination med en kraft som sträcker sig långt över förväntan är körglädjen ett faktum. 

Toyota Corolla - Interior Front

Smartphone Integration 

Android Auto och Apple Carplay finns som standard. Koppla in sladden (som finns i alla bilar) och använd din telefons appar för att maxa upplevelsen i bilen. 

Kvinna i bil

Säkerhet

Toyota C-HR är utrustad med marknadens bästa säkerhetssystem, Toyota safety  och har de allra senaste uppdateringarna som gör hela körningen ännu säkrare och ännu mer avkopplad. Upplev förarassistans på en ny nivå samtidigt som du behåller full kontroll i alla situationer. C-HR har 5 stjärnor i Euro NCAP.