Lexus UX - elhybrid

City-suv

frånpris

En självladdande elhybrid med hög komfort.

SKICKA FÖRFRÅGAN

Säten 

5

Motor

Elhybrid

Drivmedel

Bensin/El

Euro NCAP

5 stjärnor

Växellåda 

Automat 

CO2 –utsläpp WLTP

120-126 g/km,        

Smartphone integrationJaStråkastare Bi-LED med kurvljusLåsCentrallås fjärrstyrtSidobackspeglarEluppvärmdaBackkameraJaVägskyltsigenkänningJaKörfilsassistansJaAktivt krockskyddssystemJaStrålkastarrengörare JaVarningssystem lågt däcktryckJaTjänstevikt 1662-1722 kgLastutrymmelängd 792 mm, bredd 1252 mmAktiv farthållare JaAktivt krockskyddssystemJaBackkamera med monitor inkl linjevägledningJaSäkerhet Lexus safety senseKrockkuddar8 stIsofixJaLjus  Automatiskt avbländande helljus Blandad körning 5.3 - 5.6 l / 100 km 
Baklucka med blommor

Elhybriden som laddar sig själv

UX 250h är utrustad med den senaste generationen av Lexus självladdande elhybrid-teknik som erbjuder 184 hästkrafter. Hjärtat i Lexus UX är kontrollenheten som styr kraftfördelningen mellan el- och den effektiva bensinmotorn. Elhybridsystemet tar till vara på rörelseenergin som hade gått förlorad i en konventionell bil med förbränningsmotor och lagrar den i hybridbatteriet.

Inne i en Lexus

Premiumkvalité och komfort

Behöver du en lite mindre SUV med hög komfort och lika trygg som bekväm körupplevelse ska du välja Lexus UX. Med ett premiumljudsystem från Mark Levinson®, skinnklädsel och parkeringssensorer både fram och bak, blir ditt ärende ett bekvämt nöje.

Lexus UX

Smartphoneintegration för appar 

Alla KINTO-bilar har Smartphone Integration som inkluderar stöd för Apple CarPlay och Android Auto. Anslut din smarttelefon och spela musik och använd appar såsom Waze eller annat direkt från din telefon på bilens multimedia display.

Glada människor

Säkerhet

Med klassens bästa skydd för oskyddade trafikanter och imponerande bra krockskydd för såväl vuxna som barn belönades Lexus UX med fem av fem stjärnor av Euro NCAP.