Njut av körningen utan att tömma plånboken: Fördelarna med månadsabonnemang på bil!


Letar du efter en ekonomiskt fördelaktig och flexibel lösning för att få tillgång till en bil? Att abonnera på en bil varje månad kan vara svaret på dina önskemål. Här är några skäl till varför månadsabonnemang på bil kan vara ett klokt val för dig som vill leasa billigt:


1. Låga månadskostnader: Månadsabonnemang på bil hos KINTO ger dig möjlighet att njuta av flexibla månadskostnader. Istället för att betala stora engångssummor eller binda upp dig i långa leasingavtal, ger abonnemanget ditt företag en fast månadskostnad som täcker det praktiska. Detta gör det enklare att budgetera och undvika oväntade kostnader.

2. Ingen stor initial kostnad: Att leasa en bil kan ibland kräva en initial kostnad för insats eller första månadsbetalning. Med månadsabonnemang slipper du den stora initiala utgiften. Det innebär att du kan komma igång med att köra en kvalitetsbil utan att behöva gräva djupt i plånboken från första dagen.

3. Flexibilitet utan långa åtaganden: Månadsabonnemang hos KINTO ger dig en stor flexibilitet. Du kan anpassa din bilanvändning baserat på dina aktuella behov och förändra din bilmodell varje månad om du så önskar. Detta ger en frihet som traditionella leasingavtal ofta saknar, och du behöver inte binda upp dig på långa åtaganden.

4. Allt inkluderat i priset: En av de stora fördelarna med månadsabonnemang är att allt ingår i priset. Från service och underhåll till försäkring och skatter – du behöver inte oroa dig för överraskande kostnader. Detta gör det möjligt för dig och ditt företag att fokusera på själva arbetet utan att bekymra dig för det administrativa kring din bil.

5. Snabb tillgänglighet och enkel hantering: Att abonnera på en bil varje månad ger dig snabb tillgänglighet till fordonet. Processen är enkel och digital, vilket innebär att du kan komma igång med din nya bil med bara några få dagars framförhållning. Inga långa väntetider eller komplicerade administrativa processer. Kontakta idag för bil direkt!

Sammanfattningsvis erbjuder månadsabonnemang på bil med KINTO Flex en ekonomiskt fördelaktig och bekväm lösning för dig som vill leasa billigt och effektivt. Med flexibla val av kostnader, ingen stor initial kostnad, allt inkluderat i priset och snabb tillgänglighet blir det ett smart val för en prisvärd och bekymmersfri bilupplevelse.

Gör din körning till en njutning utan att tömma plånboken – välj månadsabonnemang på bil idag!

Kortidsleasing med KINTO

KINTO Flex - bil 1 till 12 månader

Med KINTO Flex korttidsleasar ni bil vid behov från 1 månad upp till 12 månader med omgående leverans. 


Fråm: 6200 kr/mån* 


*Gäller Toyota Yaris, ex moms

LÄS MER
KINTO Share

KINTO Share - bil 1 tim till 30 dagar

Med KINTO Share bokar ni bil med app från en timme upp till en månad och hämtar digitalt på en p-plats direkt utanför kontoret, med allt inkluderat i priset. 


Prisexempel: 50 kr/tim eller 595 kr/dygn* 

*Gäller Toyota Yaris,  priser ex moms och företagsmedlemskap Plus 

LÄS MER

Vill du veta mer? 

Genom att fylla i din e-post så godkänner du vår