Välkommen till KINTO! 

Kul att du kortidsleasar en bil från oss!  Som KINTO-medlem har du tillgång till situationsanpassad mobilitet genom KINTO Flex och KINTO Share. 

Läs mer om KINTO Share

Vad händer nu? 

Du betalar för din första månad tidigt på morgonen dagen då ditt bilabonnemang startar. Vänligen se till att pengar finns på kortet och att det är öppet för internetköp. Eventuellt behöver du också verifiera ditt kort innan pengarna kan dras, om så kommer mer info i ett mail tidigt på morgonen samma dag som ditt bilabonnemang startar.
Hämtning sker efter klockan 12:00 dagen då din bokning startar. Någon timme innan du kan hämta din bil kommer du få ett SMS. I SMS:et får du instruktioner om hur du går tillväga för att komma in i bilen.
I bilen finns ett tankkort, som du kan använda om du vill. Allt som du tankat på "vårt" kort debiteras månadsvis. Information om pinkod till tankkortet få du anslutning till att ditt bilabonnemang startar.
Bokningen slut? Lämna bilen på återlämningsdatum innan klockan 12:00 och kontakta kundtjänst när bilen är på plats och ska låsas. Annars riskerar du att debiteras för ytterligare en månad. Lämna bilen på samma plats där den hämtades.
Betalning görs månadsvis. Har du använt bilens tankkort, ska betala trängselavgift, eventuella p-böter eller extra-mil så debiteras det i efterhand från valt betalkort. Du får ett eller max två kvitton per månad. Ett för din månadskostnad och ytterligare ett om du har extra kostnader (trängselskatt, böter, extramil etc.) som behöver betalas i efterhand.