Välkommen till KINTO! 

Kul att du abonnerat en bil från oss!  Som KINTO-medlem har du tillgång till situationsanpassad mobilitet genom KINTO Flex och KINTO Share. 

Läs mer om KINTO Share

Vad händer nu? 

Kul att du abonnerat på en bil från oss! Här får du lite "bra att veta" inför att du ska hämta upp din bil. 

Innan hämtning 

Du betalar för din första månad tidigt på morgonen dagen då ditt bilabonnemang startar. Vänligen se till att pengar finns på kortet och att det är öppet för internetköp. Eventuellt behöver du också verifiera ditt kort innan pengarna kan dras, om så kommer mer info i ett mail tidigt på morgonen samma dag som ditt bilabonnemang startar.

Hämta 

Hämtning sker efter klockan 12:00 dagen då din bokning startar. Någon timme innan du kan hämta din bil kommer du få ett SMS. I SMS:et får du instruktioner om hur du går tillväga för att komma in i bilen. 

Tanka 

I bilen finns ett tankkort, som du kan använda om du vill. Allt som du tankat på "vårt" kort debiteras månadsvis. Information om pinkod till tankkortet få du anslutning till att ditt abonnemang startar. 

Lämna 

Bokningen slut? Lämna bilen innan klockan 12:00 på återlämningsdatumet och kontakta kundtjänst när bilen är på plats och ska låsas. Annars riskerar du att debiteras för ytterligare en månad. Återlämna bilen på samma plats där den hämtades. 

Förläng 

Behöver du bilen lite till? I slutet av din abonnemangsperiod får du valet att förlänga eller avsluta. Vill du inte avsluta kontakta oss så hjälper vi dig. 

Betala 

Betalning görs månadsvis. Har du använt bilens tankkort, ska betala trängselavgift, eventuella p-böter eller extra-mil så debiteras det i efterhand från valt betalkort. 

Kvitto 

Du får ett eller max två kvitton per månad. Ett för din månadskostnad och ytterligare ett om du har extra kostnader (trängselskatt, böter, extramil etc.) som behöver betalas i efterhand.