1. Kampanjerbjudandet.

Kampanjerbjudandet gäller enligt: 

A. angivet pris och medlemskap

B. under en inledande introduktionsperiod som börjar när du bekräftar köp av medlemskap genom att registrera giltiga betalningsuppgifter som accepteras av KINTO. 

Genom att registrera dina betalningsuppgifter bekräftar du att du godkänner det angivna kampanjerbjudandet, att du accepterar och godkänner villkoren för kampanjerbjudandet. 
 

2. Behörighet.

För att vara behörig för ett kampanjerbjudande måste användarna uppfylla samtliga följande villkor (härmed "medlem"):

A.  Du ska vara ny betalande medlem och inte ha inhaft ett medlemskap tidigare. 

B. Behöriga medlemmar kan acceptera ett kampanjerbjudande en gång. Tidigare medlemskapinnehavare får inte utnyttja erbjudandet igen.
 

3. Tillgänglighet.

Ett kampanjerbjudande måste godkännas före det angivna utgångsdatumet, om ett sådant finns. KINTO förbehåller sig rätten att när som helst och av vilket skäl som helst ändra, stänga av eller avsluta ett kampanjerbjudande, och i sådant fall tar vi inte hänsyn till några efterföljande registreringar för kampanjerbjudanden.
 

4. Varaktighet och uppsägning.

För alla kampanjerbjudanden ska den motsvarande kampanjperioden vara under den period som anges, med hänsyn till punkt 3 ovan.

Om du inte avbryter ett kampanjerbjudande innan kampanjperioden är slut blir du automatiskt en återkommande betalande medlem på den typ av KINTO- medlemskap som du väljer att registrera dig för under kampanjerbjudandet, och den betalningsmetod du angav debiteras automatiskt det då aktuella månadspriset. 

Om du avbryter ett kampanjerbjudande under kampanjperioden har du inte längre tillgång till KINTO medlemskapet och ditt KINTO-medlemskap övergår till ett Free-medlemskap i slutet av kampanjperioden. Om du vill säga upp ditt medlemskap loggar du in på Mitt KINTO och följer instruktionerna.