Bilpool på Södermalm

Bilpool på Södermalm

Mellan hippa caféer och folkvimmel hittar du många KINTO-bilpooler, eller KINTO-platser såsom vi vill kalla dem. Så på Söder kan du enkelt  hitta en KINTO-bil för ditt behov.

 

- Boka, hämta och lämna - enkelt med app 
- På en p-plats nära dig
- Prispaket för en timme, ett dygn, en weekend, en vecka eller en månad

KOM IGÅNG GRATIS
BLI MEDLEM GRATIS
KINTO bilpool med P-plats inkluderat

Boka från en timme eller längre

Prispaket för en timme, ett dygn, en weekend, en vecka eller en månad. Kom igång gratis eller välj ett medlemskap som passar ditt behov av bil och få ett längre bokningspris.


Utan bindningstid
SE PRISER

Kom igång gratis

Flyttbil på Södermalm

Hämta din flyttbil på Södermalm

Ibland fiinns abehov av en lite större bil, för flytt, inköp av ny soffa eller bara för en tur till återvinningen, då kan det vara bra att ha en skåpbil till hands. Du hittar din på Söder.


Från 145 kr/tim* 

* gäller Plus-medlemskap 

Saknar du en bilpool

Saknar du en bilpool nära dig? 

Vi är alltid på jakt efter fler parkeringsplatser till våra bilpooler på Södermalm och dina tips är väldigt värdefulla. Vi vill växa tillsammans med dig, så dela gärna dina tips var du vill se en KINTO-bil. 

Stephanie är med i KINTO bilpool

"Med bilpool känner jag inget behov av egen bil"

"Jag bor på Södermalm, jobbar i stan och känner inget behov av att ha en egen bil. Men ibland är det skönt att ha bil tillgängligt, när vi vill åka på utflykter eller hälsa på hos vänner som bor en bit bort. Då passar det perfekt att använda KINTO Share bilpool, enkel tillgång till stilrena bilar av rätt storlek!" 

- Stephanie