Boendeparkering KINTO

Spara pengar på Stockholms boendeparkering med KINTO

Boendeparkering i Stockholm kan vara en dyr affär. Nyligen beslutades att avgifterna ska höjas från 1100 kr till 1600 kr per månad för alla som parkerar med taxa 2 och taxa 3.  Det blir hela 6000 kr per år, vilket kan vara en stor påfrestning för många invånare.  De nya reglerna börjar gälla från och med den 1 januari 2024. Men det finns ett smart sätt att undvika dessa ökade kostnader och samtidigt ha tillgång till en bil när du behöver den.

KINTO Share: Din nyckel till kostnadsbesparingar

KINTO Share erbjuder ett smart sätt att hantera dina transportbehov i Stockholm, oavsett om du undviker de höjda boendeparkeringsavgifterna eller helt enkelt vill ha tillgång till en bil när du behöver den. Så här kan KINTO Share kan hjälpa dig:

  • Flexibel bilanvändning: Med KINTO Share kan du boka en bil precis när du behöver den. Det kan vara för en kort resa i staden eller en längre utflykt. Du kan hyra en bil i en timme, en dag eller så länge du vill. Det är det perfekta alternativet om du vill undvika höga boendeparkeringsavgifter.

  • Praktiska parkeringsplatser: KINTO Share har parkeringsplatser spridda runt om i Stockholm, vilket gör det enkelt att hitta en plats nära ditt hem eller arbete. Den fasta parkeringsplatsen kan du använda under hela din hyra. Du slipper därför betala för dyra parkeringsplatser eller oroa dig för boendeparkeringens prisökning.

  • Ingen dold kostnad: Alla kostnader som drivmedel, försäkring, underhåll och bilens fasta parkering är inkluderade i priset när du använder KINTO Share. Du behöver inte oroa dig för oväntade avgifter eller överraskningar. Det är ett prisvärt och bekvämt alternativ för att ha tillgång till en bil i Stockholm.

Så om du är trött på att se dina boendeparkeringskostnader öka och letar efter en mer flexibel och kostnadseffektiv lösning, överväg att bli medlem i KINTO Share. Det är din nyckel till att spara pengar på parkering och samtidigt ha tillgång till en bil när du behöver den. 


Hitta din närmaste bil 

Så här funkar det. 

Det är enkelt. 

Lämna bil

BOKA

Använd appen för att boka din bil. Välj modell, tid och parkeringsplats.

Läs mer
Blå KINTO-bild

Prenumerera på nyhetsbrev 

Intresserad av att höra mer? Prenumerera på vårt nyhetsbrev. När du prenumererar får du dessutom ett fint starterbjudande.

Lämna din e-post 

Genom att fylla i din e-post så godkänner du vår