Roadtrip i Stockholm

Dags för roadtrip i Stockholm? 

Upptäck Stockholm och Skärgården på en oförglömlig Roadtrip

Stockholm är en fantastisk stad som erbjuder mycket att utforska. Men för att uppleva det allra bästa som Stockholm och dess omgivningar har att erbjuda, bör du överväga att ge dig ut på en roadtrip genom staden och den omgivande skärgården. Här är en guide som hjälper dig att planera din resa.

Dag 1: Utforska Stockholm City

Din resa börjar med att du tar dig tid att utforska Stockholms stadspuls. Besök Gamla Stan, där du kan förlora dig i de historiska gränderna och njuta av kulturella sevärdheter. Efter en god lunch i city tar du vägen mot skärgården.

Dag 2: Upplev Skärgården

Följ skyltarna till Vaxholm, även kallad "porten till skärgården". Ta färjan över till Vaxön och njut av de pittoreska vyerna, god mat och kulturella upplevelser. Eftermiddagen kan ägnas åt att utforska de små öarna runt Vaxholm.


Dag 3: Naturupplevelser

Denna dag är tillägnad naturen. Ta dig till Tyresta nationalpark, belägen strax söder om Stockholm. Här kan du vandra längs de natursköna stigarna, utforska skogarna och sjöarna, och andas in den friska luften. Området är känt för sin biologiska mångfald och är en dröm för naturälskare och fotografer.

Dag 4: Konst och Kultur

Avsluta din resa med ett besök på Artipelag, en konst- och kulturinstitution vid kusten. Här kan du njuta av konstutställningar, promenera i den vackra skulpturparken och smaka på utsökt mat på restaurangen med panoramautsikt över skärgården.

Denna roadtrip i Stockholm och skärgården erbjuder en perfekt balans mellan stadsliv, naturupplevelser, kultur och konst. Kom ihåg att använda din kamera flitigt för att fånga alla minnesvärda ögonblick under din resa.


Sugen på roadtrip men saknar bil? 

Så här funkar det. 

Det är enkelt. 

Lämna bil

BOKA

Använd appen för att boka din bil. Välj modell, tid och parkeringsplats.

Läs mer
KINTO-plats med reserverad bil

Allt ingår i priset - Och det är gratis att va med! 

- Bil
- Reserverad p-plats - att användas under hela bokningen
- Bränsle (tankkort finns i bilen) 
- Trängselskatt
- Försäkring
- Fri avbokning 30 minuter innan bokning startarPrisexempel: 3 timmar och 3 mil, 240 kr eller 3 dygn och 20 mil 1495 kr*


*Vid bokning av Yaris som privat Light-medlem 

PRISER

Bli medlem gratis

Blå KINTO-bild

Prenumerera på nyhetsbrev 

Intresserad av att höra mer? Prenumerera på vårt nyhetsbrev. När du prenumererar får du dessutom ett fint starterbjudande.

Lämna din e-post 

Genom att fylla i din e-post så godkänner du vår