Hemester eller ej – här är 5 platser och aktiviteter att ta bilen till i sommar

Hemester är såklart fortfarande lika hett som det var under pandemiåren! Upptäck Sverige och få idéer på saker att göra på hemmaplan i sommar.

Njut av östkusten, ta KINTO dit

Östkusten

Hyr bil och åk på en roadtrip längs Sveriges östkust. r har du många vackra platser att utforska Öland, Gotland och Österlen är välkända pärlor, men missa inte de mindre städerna som Trosa, Västervik och Simrishamn. 

Gör en vandring i en nationalpark, ta dig dit med KINTO

Vandring i nationalpark

Packa bilen och bege dig ut på en vandringsresa till någon av Sveriges fantastiska nationalparker som Sarek, Abisko eller Fulufjället. Utforska vackra vandringsleder, spektakulära vyer och upplev den svenska naturens skönhet. 

Se historiska sevärdheter med KINTO

Historiska sevärdheter

Planera en kulturell resa till några av Sveriges historiska platser och sevärdheter. Besök Gamla Uppsala, Gripsholms slott eller Vadstena slott för att utforska Sveriges rika historia och kulturarv. 

 

Ta en tur till småstäderna med KINTO

Småstäder

Ge dig ut på en roadtrip och utforska småstäder och byar runt om i Sverige. Besök charmiga platser som Eksjö, Kristianopel eller Gränna för att upptäcka lokala sevärdheter, mysiga kaféer och historisk arkitektur. 

Varför inte mysa på en driveinbio med KINTO

Driveinbio

Få aktiviteter är väl så filmromantiska som just Drive-in-bio. Leta rätt på din närmaste filmvisning, ladda upp med snacks och rulla in med din bekvämaste KINTO-bil i sommar.  

HITTA BIL NÄRA DIG