Utforska Göteborgs vårliga pärlor: 4 Aktiviteter du inte vill missa. 

Dags för en utflykt i Västkustens huvudstad Göteborg? Vi har tipsen – här kommer 4 aktiviteter för våren i och runt Göteborg som du kan behöva en bil till:

KINTO och Botaniska trädgården

Botaniska trädgården

Göteborgs Botaniska trädgård är the place to be för att möta våren i grönskande prakt. Utforska de olika trädgårdarna och växthusen, promenera bland växterna och ät gott i den vackra trädgården. 

LÄS MER OM KINTO
Utflykt till västkusten med KINTO

Utflykt till Västkusten

Ta bilen mot havet och besök någon av de pittoreska fiskebyarna som Marstrand, Tjörn och Orust. Blicka ut över vattnet och njut av skaldjur, ta en kaffe på klipporna och andas in våren och den friska havsluften. 

Vandra med KINTO

Vandring i naturreservat

Utforska Göteborgs omgivande natur genom att ta bilen till ett av de många naturreservaten i krokarna. Vi rekommenderar Delsjöområdet och Änggårdsbergen för att vandra längs fina stigar och för att uppleva den frodiga vårnaturen. 

Besök haga med KINTO

Shopping och kafébesök i Haga

Gör en urban utflykt och häng några timmar i Göteborgs mysiga stadsdel Haga. Här kan du shoppa vintage och utforska små butiker. Pausa med en lunch på någon av de trevliga restaurangerna och strosa längs Hagagatan. Avsluta med en kaffe och bakverk på någon av Hagas caféer innan du tar dig hemåt. 


Utforska allt som Göteborg och Västkusten har att erbjuda under våren med bilen som din följeslagare.