Upptäck Malmös vårskatter: 5 härliga utflykter i vår! 

Vårutflykter i Malmö? – we got you covered! Här kommer 5 tips på platser att ta bilen till i, runt och nära Malmö – för en kort tur, dagsutflykt eller weekend.

Utforska Öresundsregionen med KINTO

Utforska Öresundsregionen

Ta bilen över Öresundsbron till Danmark och utforska Öresundsregionen. Besök Köpenhamn eller ta dig till Helsingör för att uppleva typisk dansk kultur, arkitektur och mat. 

LÄS MER OM KINTO
Besök Kungsparken med KINTO

Picknick i Kungsparken

Åk till Malmös gröna oas – vackra Kungsparken och koppla av med en picknick i vårsolen. Promenera sen längs parkens grönskande stigar och se våren slå ut i stan. 

Utflykt till Ven med KINTO

Utflykt till Ven

Ta bilen till Landskrona och hoppa sedan på färjan till ön Ven. Utforska ön till fots eller med cykel och besök Tycho Brahe-museet, njut av utsikten från Ven's högsta punkt, Hvenberget, eller varför inte inleda årets badsäsong med ett vårdopp på ön? 

Mat- och shoppingtura i Lund med KINTO

Mat- och shoppingtur i Lund

Ge dig ut på en mat- och shoppingtur till Lund. Den charmiga universitetsstaden bjuder på shopping och mysiga caféer och restauranger längs stadens kullerstensgator. 

Ha kul i Folkets park, ta dig dit med KINTO

Folkets Park

För en utflykt med barn rekommenderar vi Folkets Park. Utmana familjen i minigolf, upptäck parkens 130-åriga historia eller se en teater ihop. Här finns det även flera restauranger, grillplatser och möjlighet till picknick.  

Dessa fem aktiviteter ger dig idéer på platser att utforska i Malmö och dess omgivningar där du kan uppleva det bästa av våren med bilen som din följeslagare.