Vinterutflykter i och omkring Göteborg: Upptäck västkustens skattkista med KINTO

Göteborg, Sveriges näst största stad, är känd för sin skärgård, pittoreska hamnområde och en känsla av äventyr som präglar staden, särskilt under vintermånaderna. I den här artikeln kommer vi ta med dig på en resa genom några av de mest fantastiska vinterutflykterna i och omkring Göteborg, med hjälp av bildelningstjänsten KINTO som följeslagare. Här kan du uppleva allt från havets brus till bortglömda slott och natursköna vandringsleder i en magisk vinterkuliss.

Bojopar i Göteborg

1. Göteborgs skärgård: Vinterhoppning i paradiset

Göteborgs skärgård är en pärla som bara väntar på att upptäckas, även under vintern. Ta en KINTO-bil från staden och hoppa mellan öarna. Från pittoreska Vrångö till den historiska skatten på Styrsö finns det oändliga möjligheter att utforska skärgårdens vinterprydda skönhet och njuta av den friska havsluften.

HItta din bil
KINTO på akvariet

2. Universeum: En inomhusutflykt för hela familjen

Om vädret inte samarbetar, oroa dig inte. Det går lätt att ta sig till Universeum med spårvagn, behöver du bil så finns KINTO där för dig. Universeum är en av de mest moderna vetenskapscentren i Norden där du kan utforska regnskogar, havsdjup, och mycket mer - allt under ett tak, där du kan hålla dig varm under vinterns kallaste och gråaste dagar. 

Bild

4. Delsjön: Naturparadiset mitt i vinterstaden

Delsjön är en naturskön oas mitt i Göteborg, som under vintern förvandlas till en härlig  vinteridyll. Med din KINTO-bil kan du enkelt komma dit och utforska vandringsleder och frusna sjöar som erbjuder avkoppling och en avskild vinterupplevelse i direkt närhet till staden. Du kan även ta en skridsko- eller skidtur.

Tjölöholm

3. Slottsmiljöer: Historiska skatter i vinterdräkt

Nära Göteborg finns flera slott som bjuder på en fascinerande inblick i Sveriges historia, även under vintern. Besök Tjolöholms slott, byggt i engelsk stil, eller Gunnebo Slott och Trädgårdar - med sina magnifika trädgårdar. Ta dig dit i din KINTO-bil och upplev en vinterdagstur i kunglig atmosfär.

KINTO i Alebacken

5. Alebacken: En perfekt destination för vinteräventyr

Upptäck magin hos Alebacken, din ultimata destination för vinteräventyr i Göteborg! Belägen i en naturskön omgivning, erbjuder Alebacken en mängd roliga och spännande aktiviteter för hela familjen. Pulka, skidor eller lek i backen, KINTO-bilen tar er dit. 

6. Göteborgs botaniska trädgård: En värld av vinterväxter

6. Göteborgs botaniska trädgård: En värld av vinterväxter

Göteborgs botaniska trädgård är en imponerande samling av växter från hela världen, och även under vintern kan du promenera genom vackra trädgårdar och växthus och upptäcka en mångfald av vintergröna växter. Varför inte ta en fika på det trevliga Rosenkafét när fingrarna börjar frysa? 

Vintervandring med KINTO

7. Särö västerskog: En vintervandring i orörd natur

Särö västerskog är en underbar plats för naturälskare och vandrare, och även under vintern kan du utforska de orörda skogarna och kustlinjen. Med din KINTO-bil kan du enkelt ta dig dit och njuta av det fridfulla vinterlandskapet.

Utflykterna i och omkring Göteborg är fulla av fantastiska vintermöjligheter som passar alla smaker, och KINTO gör det enkelt att nå dessa vinterdestinationer. Oavsett om du är ute efter vinteräventyr i skärgården, historiska vinterupplevelser vid slott och slottsmiljöer, eller bara en lugn vinterstund i naturen har Göteborg något att erbjuda. Utforska dessa vinterplatser och upptäck Västkustens skattkista med hjälp av KINTO!

Så här funkar det. 

Det är enkelt. 

Lämna bil

BOKA

Använd appen för att boka din bil. Välj modell, tid och parkeringsplats.

Läs mer
KINTO-plats med reserverad bil

Allt ingår i priset - Och det är gratis att va med! 

- Bil
- Reserverad p-plats - att användas under hela bokningen
- Bränsle (tankkort finns i bilen) 
- Trängselskatt
- Försäkring
- Fri avbokning 30 minuter innan bokning startarPrisexempel: 3 timmar och 3 mil, 240 kr eller 3 dygn och 20 mil 1495 kr*


*Vid bokning av Yaris som privat Light-medlem 

PRISER

Bli medlem gratis

Blå KINTO-bild

Prenumerera på nyhetsbrev 

Intresserad av att höra mer? Prenumerera på vårt nyhetsbrev. När du prenumererar får du dessutom ett fint starterbjudande.

Lämna din e-post 

Genom att fylla i din e-post så godkänner du vår