Utflykter i Stockholm med KINTO: Vinterupplevelser som värmer hjärtat

Stockholm under vinterhalvåret är en stad som förvandlas till en magisk vinteroas med en mängd spännande aktiviteter att utforska. Här är några vinterutflykter i och omkring Stockholm som kommer att värma ditt hjärta under de kalla månaderna, med KINTO som din pålitliga följeslagare.

Skridskoåkning på Mälaren med KINTO

Skridskoåkning på Mälaren med KINTO

Stockholm erbjuder flera isbanor på Mälaren under vintern. Med din KINTO-bil kan du enkelt ta dig till platser som Rålambshovsparken eller Ekerö, där du kan njuta av skridskoåkning på natursköna isar.

Vinterpromenad i Nationalstadsparken med KINTO

Vinterpromenad i Nationalstadsparken med KINTO

Nationalstadsparken sträcker sig genom hela Stockholm och erbjuder fantastiska vinterlandskap. Ta en vinterpromenad längs Mälarens strand eller utforska Djurgården med din KINTO-bil som följeslagare.

Vinterutflykt till Skansen

Vinterutflykt till Skansen

Skansen, världens äldsta friluftsmuseum, är en fantastisk vinterdestination, upplev det svenska kulturarvet i en vintermiljö.

KINTO i Stockholms skärgård

Utforska Stockholms skärgård

Stockholms skärgård är vacker året runt. Hyr din KINTO-bil och ta färjan till någon av de skärgårdsöar som fortfarande erbjuder lugn och ro under vintern.

Kulinariska äventyr i Stockholms Gamla Stan

Ta en paus från vardagen i Gamla stan 

Sätt igång din smakresa i Stockholms Gamla Stan. Prova på lokala läckerheter, känn historiens vingslag och avsluta ditt äventyr med en varm choklad på ett mysigt café

Skidäventyr med KINTO

Skidäventyr nära Stockholm med KINTO

För de som älskar skidåkning erbjuder Stockholms närhet flera skidbackar som är lättillgängliga med din KINTO-bil. Utforska Orsa Grönklitt, Romme Alpin, eller Kungsberget och upplev pulsen och glädjen av skidåkning.

Stockholm har något för alla under vintermånaderna, och KINTO gör det enkelt att ta sig till dessa destinationer. Oavsett om du föredrar att utforska den vackra vinternaturen, delta i traditionella julaktiviteter, smaka på lokala delikatesser eller njuta av skidäventyr, kommer Stockholm att värma ditt hjärta och skapa minnen för livet med KINTO som din följeslagare.


Hitta en KINTO bil nära dig

Så här funkar det. 

Det är enkelt. 

Lämna bil

BOKA

Använd appen för att boka din bil. Välj modell, tid och parkeringsplats.

Läs mer
KINTO-plats med reserverad bil

Allt ingår i priset! 

Och det är gratis att va med! 

- Bil
- Reserverad p-plats - att användas under hela bokningen
- Bränsle (tankkort finns i bilen) 
- Trängselskatt
- Försäkring
- Fri avbokning 30 minuter innan bokning startarPrisexempel: 3 timmar och 3 mil, 240 kr eller 3 dygn och 20 mil 1495 kr*


*Vid bokning av Yaris som privat Light-medlem 

PRISER

Kom igång gratis

Blå KINTO-bild

Prenumerera på nyhetsbrev 

Intresserad av att höra mer? Prenumerera på vårt nyhetsbrev. När du prenumererar får du dessutom ett fint starterbjudande.

Lämna din e-post 

Genom att fylla i din e-post så godkänner du vår