KINTO Brf

Hyresgästförening eller BRF? 

 
Vår vision är att skapa hållbar mobilitet för alla, vilket betyder kloka lösningar för BRF:er och hyresgästföreningar som vill ha smidig tillgång till bil som kan delas av alla. 
 
Har ni  lediga parkeringar och vill ha dit en KINTO-bil?  

 
Ta kontakt

- För att minska utsläppen och antalet p-platser 

- För att skapa mervärde för boende

- För att bidra till grönare områden 

- För att få klokare tillgång till bil

 

KINTO Share logo

Smart 

Tillgång till en bil för alla i huset, 24/7. 

Enkelt

Upplåt parkeringsplats, vi tar hand om bilen och allt annat. 

Vi tror på att ge alla möjligheten och friheten att röra sig. Särskilt i tider av förändring och stora utmaningar. När städer blir överbefolkade och vi är ständigt uppkopplade behöver vi förändra hur vi förflyttar oss i städerna. Vi vill utvecklas med er. Och med tiden. KINTO Share är en del i vår målsättning att erbjuda mer hållbar och situationsanpassad mobilitet för alla. 

Man som ringer

Så funkar det

Vi tillhandahåller bokning i app och på webb, tar hand om allt runt omkring såsom tvätt, reparationer, administration och mycket mer.

Kvinna med telefon

Det är enkelt 

Vi tycker det ska vara enkelt att implementera en hållbar mobilitets lösning och enkelt att samarbeta med oss. 

Sånt som är bra att veta om oss

Vi har inte bara rätt bil – vi har också rätt prismodell för de boende. Lika flexibla priser som tider. En timme, ett dygn, en vecka eller en hel månad och medlemskap för att passa alla behov. 
Vi tillhandahåller hyrbilsregistrerade bilar för uthyrning och har biluthyrningstillstånd. Det är ett lagkrav. 
Bilarna är max 24 månader. De servas och besiktigas regelbundet för medlemmarnas säkerhet. Alla bilar är utrustade med Toyota Safety Sense ett av marknadens bästa säkerhetssystem. 
Som en del av Toyota så har vi snabba vägar till både nya bilar och service. Det betyder att vi snabbt kan hjälpa er om behovet skiftar eller nått händer med den bil som står på plats. 
De flesta är såklart Toyota elhybridbilar men vi är ett multibrand så om behov finns och Toyota inte passar så kan vi fortfarande hjälpa till. 
Vi tillhandahåller support 24/7. Behövs hjälp eller om olyckan är framme så finns vi alltid tillhands. (Vägassistans med Toyota Eurocare ingår). 
En bil räcker sällan till ett helt hus. Som medlem har man tillgång till alla bilar hos KINTO Share. Är bilen bokad så finns oftast en annan i närområdet. Tillgänglighet är viktigt för att lösningen ska vara hållbar och nyttjas. 
Vi har ett stort nätverk av partners för olika mobilitetslösningar. Så saknas tid så kan vi hjälpa dig att hitta rätt partners för lösa områdets olika fordonslösningar, oavsett om det är cyklar, elscootrar eller nått annat som behövs.
Vi är en stationsbaserad bilpool. Det betyder att varje bil har en anvisad KINTO-plats. Vi utökar ständigt med nya KINTO-platser för att möta medlemmarnas behov.