Cecilia elbilsvaruhuset

"Enkelt, lättillgängligt och flexibelt!"


Enkelheten, att inte dra på sig höga, fasta månadskostnader och hållbara företagsvärderingar som går hand i hand med de egna, är några av anledningar till varför elbilsvaruhuset.se väljer att köra med KINTO när de behöver bil. 
 

Flexibilitet – utan en hög månadskostnad

Vi använder KINTO när vi åker på möten till potentiella kunder vars kontor ligger utanför Stockholms innerstad. Car sharing är helt perfekt för oss eftersom det ger en flexibilitet utan en hög, fast månadskostnad. Förutom att använda tjänsten för att ta oss till och från kunder, använder vi bilarna för att skapa informativt innehåll kring el- och laddbara bilar.
Dessutom har KINTO sunda värderingar, med ett stort fokus på hållbar mobilitet som matchar väl med våra egna.


Lättillgängligt för den stora massan på språng

Det bästa är hur enkelt det är att hitta en bil, smidigt låsa upp i appen för att sen åka iväg på sitt ärende. Att förenkla processen att kunna köra elektriska och laddningsbara bilar är något som vi på elbilsvaruhuset.se också konstant strävar efter att uppnå med vår affärsidé. KINTO gör det lättillgängligt för den stora massan på språng, medan elbilsvaruhuset.se gör det enklare för de som själva äger – eller planerar att äga en elbil.

Omställningen till en mer elektrifierad värld är både en större och längre process som involverar individer, företag och politiker. Där uppkommer det konstant nya aktörer som arbetar mot samma mål – att se till att revolutionera och utveckla våra gamla sätt att leva för att kunna bidra till en bättre framtid. Vi ser det som att alla är en bit av samma pussel, och vi tror starkt på att vi behöver jobba tillsammans för att kunna skapa den beteendeförändring som krävs.


_Elbilsvaruhuset.se är en helhetslösning för köp och installation av laddboxar för hybrid- och elbilar. Fröet till företagsidéen såddes när man insåg svårigheten att välja vilken laddbox att köpa, att hitta en certifierad elektriker för installation och att själv behöva hantera Grön Teknik-bidraget. Dessa tre delar är något som elbilsvaruhuset.se idag erbjuder i form av en helhetslösning, där vi sköter allt från köp av laddbox till installation och hantering av Grön Teknik-bidraget.


- Cecilia Tran, Elbilsvaruhuset
 

Vill du veta mer om våra företagslösningar? 

Genom att fylla i din e-post så godkänner du vår