Jonas Borg

Fem snabba till:

Jonas Borg, Egenföretagare som frilansfotograf/filmare


Varför valde du just KINTO?

- Framför allt flexibiliteten, att jag kan boka bil efter behov. Det är suveränt att ha tillgång till allt från kombi eller SUV för större uppdrag som kräver mer utrusning, till en liten bil för ett snabbt kundmöte. Den andra fördelen är att jag slipper allt trassel med att jaga parkering. Jag bor i Stockholms innerstad vilket innebär att det är i stort sett omöjligt att hitta parkering. Att då ha KINTO som har dedikerade p-platser underlättar min vardag enormt.


Vilka bilmodeller i KINTO-sortimentet har du provat?

- Jag tror jag har provat alla bilar. Det är extra är roligt att man får chansen att testa olika modeller som man kanske inte annars skulle ha haft möjlighet att köpa. Just nu håller vi på att renovera hemma och då kommer även transportbilen väl till pass.


Fördelar med KINTO jämfört med att ha egen bil?

- Flexibiliteten gäller ju även privat, att vi tex kan boka en större bil över långhelg eller semester. Förutom att man har tillgång till så många olika modeller för en modest summa så slipper man också parkeringskostnaden. I innerstaden hade p-kostnaden legat på ca 3000 kr i månaden vilket blir 36 000 kr per år och för den summan kan man köra mycket KINTO. Andra positiva aspekter är att man slipper tänka på service, däckbyten mm. När man hämtar bilen är den alltid genomgången, tankad, hel och ren och med rätt däck vilket känns tryggt.


Några nackdelar med KINTO?

- Inför storhelger kan det ibland vara svårt att få exakt den bil man vill ha. Men är man flexibel finns det alltid ett utbud av olika modeller att köra. Självfallet kan det vara bra att ha lite framförhållning i sin bokning.


Ditt främsta argument till varför du tycker att allt fler borde testa bildelning och KINTO

- Att bara betala för tjänsten när den används är suveränt. Oavsett om du betalar privat eller med företagets pengar.


Hör mer om vad Jonas tycker, se filmen. 

Vill du veta mer om våra företagslösningar? 

Genom att fylla i din e-post så godkänner du vår