Jonas Borg

Så kan företag effektivisera resurser och minska bilkostnader

 

Efter en tid där många har fått ställa – och tänka om, har vi blivit mer medvetna om att tillvaron kan svänga fort. Med ett ökat krav på flexibilitet och möjligheter att kunna ställa om fort, skapar KINTO situationsanpassade mobilitetslösningar för att möta behovet för det lilla – såväl som det stora bolaget. Och tack vare uppföljning av kördata, flexibel upp – och nedskalning och bil endast när behovet uppstår, kan bolag både minska sina kostnader, tidseffektivisera och få en tydligare bild av det faktiska behovet av bil. 

 

Bil ett par timmar till en månad? 


Genom KINTO Share har ni tillgång till bil när ni behöver resa i tjänsten. Drivmedel, fast reserverad parkering, försäkring och andra kringkostnader är inkluderade i priset. Boka per timme för det kortare mötet, dygnsvis eller längre – du bestämmer. Som företagsmedlem har du tillgång till en bilflotta med modeller som täcker alla bolagets behov, från elhybriden i litet format – Toyota Yaris, till skåpbilen Proace och andra generationens vätgasbil Toyota Mirai. KINTO Share är ett klokt val för företaget som behöver bil ibland, och enkelt och snabbt vill kunna skala upp och ner antalet bilar i tjänsten efter behov. 

 

Frihet att välja bilmodell efter behov, tillgängligheten och att slippa leta parkering, är några av de anledningar till varför småföretagaren Jonas Borg väljer KINTO för sina tjänsteresor. 

 

– Jag är supernöjd att ha tillgång till bil i den mån jag behöver, utan allt krångel och administration som tillkommer med tjänstebil, säger Jonas. 

 

Bilabonnemang – Abonnera 30 dagar i taget, utan bindningstid 
 

För bolaget som är i behov av bil ofta, eller i längre perioder finns KINTO Flex – det flexibla bilabonnemanget utan bindningstid. Till en fast månadskostnad abonnerar ni på en egen bil i 30 dagar i taget och förlänger eller avslutar enkelt efter periodens slut. Flex-abonnemanget kan liknas vid företagsleasing, fast utan oväntade tilläggskostnader, samt att bolaget slipper binda upp kapital och vara fast i långa avtal. Dessutom kommer man ifrån långa väntetider, då ni får bilen på endast 4 dagar. Skatter, försäkring, service och andra kringkostnader är inkluderat i det fasta månadspriset. 

KINTO Flex är ett smart val för företaget som kör ofta och vill ha tryggheten i att enkelt ställa om ifall behovet ändras. 

Som medlem i KINTO har ni som företag tillgång till klok mobilitet och kan smidigt ställa om efter vad som passar er. I medlemskapet får ni dessutom tillgång till en företagsportal där ni enkelt bjuder in kollegor som användare och får översikt över er kördata genom rapporter. 

 

Läs mer och hitta den KINTO-lösningen som passar er bäst