KINTO För kommuner och myndigheter

Minska utsläpp med delade bilar

Med KINTO Share kan ni minska antalet bilar i kommunen och bidra till en bättre stadsmiljö. Vi tillhandahåller hyrbilsregistrerade fordon som kan nyttjas av alla som ansluter sig till vår tjänst.

Bilarna hos KINTO

Bilarna

Vi erbjuder moderna och säkra bilar – alla elhybrider – av olika storlekar för alla typer av ändamål, för både företag och privatpersoner som strävar efter ett mer hållbart sätt att köra bil. Och har ni behov av andra bilar så kan vi lösa det också.

Läs mer
Miljö och hållbarhet

Miljö och hållbarhet 

Vi är en del av Toyota Environmental Challenge 2050. Ett uppdrag för miljön, mot en bättre framtid. Det finns mycket vi kan göra – därför har vi utarbetat 6 miljöutmaningar som vi kommer att arbeta för att uppnå till år 2050, som går utöver noll miljöpåverkan, till att även leverera positiva miljöeffekter.

Läs mer

Sånt som är bra att veta om oss

Vi har inte bara rätt bil – vi har också rätt prismodell för de boende. Lika flexibla priser som tider. En timme, ett dygn, en vecka eller en hel månad och medlemskap för att passa alla behov. 
Vi tillhandahåller hyrbilsregistrerade bilar för uthyrning och har biluthyrningstillstånd. Det är ett lagkrav. 
Bilarna är max 24 månader. De servas och besiktigas regelbundet för medlemmarnas säkerhet. Alla bilar är utrustade med Toyota Safety Sense ett av marknadens bästa säkerhetssystem. 
Som en del av Toyota så har vi snabba vägar till både nya bilar och service. Det betyder att vi snabbt kan hjälpa er om behovet skiftar eller nått händer med den bil som står på plats. 
De flesta är såklart Toyota elhybridbilar men vi är ett multibrand så om behov finns och Toyota inte passar så kan vi fortfarande hjälpa till. 
Vi tillhandahåller support 24/7. Behövs hjälp eller om olyckan är framme så finns vi alltid tillhands. (Vägassistans med Toyota Eurocare ingår). 
En bil räcker sällan till ett helt hus. Som medlem har man tillgång till alla bilar hos KINTO Share. Är bilen bokad så finns oftast en annan i närområdet. Tillgänglighet är viktigt för att lösningen ska vara hållbar och nyttjas. 
Vi har ett stort nätverk av partners och olika mobilitetslösningar. Så saknas tid så kan vi hjälpa dig och vara din enda för att lösa områdets olika fordonslösningar, oavsett om det är cyklar, elscootrar eller nått annat som behövs.
Vi är en stationsbaserad bilpool. Det betyder att varje bil har en anvisad KINTO-plats. Vi utökar ständigt med nya KINTO-platser för att möta medlemmarnas behov.