"Vi använder KINTO om vi ska storhandla, om jag ska åka och träna, om vi ska till IKEA men också om vi ska iväg över helgen" 

Emelie och Fredrik, KINTO kunder. 
Nadja Burman

"KINTO ger mig möjligheten att upptäcka"

"Som boende på Kungsholmen där det oftast är svårt att hitta ledig parkering är KINTO ett perfekt alternativ till egen bil. Jag är inflyttad norrlänning och KINTO ger mig möjligheten att göra dagsutflykter, upptäcka Stockholm och besöka några av Stockholms alla fina golfbanor." - Nadja

KOM IGÅNG GRATIS

Läs mer om oss

Så tycker Anna om KINTO Share

Anton Rathsman

"Som boende i innerstan är det både dyrt och krångligt att äga bil" 

"KINTO erbjuder möjligheten att, till en rimlig peng, täcka mitt bilbehov utan ägandets baksida. Den goda tillgången på bilar gör det möjligt med spontana resor. Allt från möbelinköp till resor till golfbanan till badutflykter. Med nya fina bilar som bokas och låses upp med en smidig app och till ett pris som slår konkurrenterna är KINTO en stor favorit just nu. Rekommenderas varmt" - Anton 

KOM IGÅNG

Så använder Tommy KINTO Share 

Stephanie

"Känner inget behov av egen bil"

Jag bor på Södermalm, jobbar i stan och känner inget behov av att ha en egen bil. Men ibland är det skönt att ha bil tillgängligt, när vi vill åka på utflykter eller hälsa på hos vänner som bor en bit bort. Då passar det perfekt att använda KINTO Share, enkel tillgång till stilrena bilar av rätt storlek! 

Så tycker Petra om  KINTO Share 

Göran

“Ett oslagbart alternativ”

Jag har precis flyttat och renoverat och jag vet faktiskt inte hur jag hade grejat det utan KINTO. KINTO har gjort det enkelt för mig att fixa ärenden snabbt och och smidigt och samtidigt slipper jag leta parkering. Det krävs många KINTO-turer innan jag ska tjäna på att äga en egen bil.

GÅ MED GRATIS