Hyrbil

Länsförsäkringar i samarbete med KINTO Share

KINTO Share istället för hyrbil – det flexibla valet!

Här är varför:

  • Pengar att köra för 
  • Olika bilmodeller att välja från
  • Tillgång och support 24/7 via appen
  • Rätt till stilleståndsersättning
  • Samma frihet att röra dig
Är detta för mig?

Länsförsäkringar har tillsammans med KINTO Share tagit fram en lösning för dig att nyttja KINTOs bilpool på över 200 Toyota-bilar, av alla storlekar. Exempel på bilmodeller och platser hos KINTO i Göteborg:

Toyota Yaris hos KINTO

Toyota Yaris

Läs mer
Bild

Värdecheck

Du får en värdecheck på 2000 kr att nyttja under perioden, vilket kan jämställas med drygt 10 st turer med Toyota Yaris i två timmar och en körsträcka på 20km. (Kostnaden för Toyota Yaris är 75kr/h + 2,25kr/km)

Är detta för dig?  

Om du är berättigad en hyrbil när bilen repareras ges du möjligheten att testa denna nya lösning. Du får tillgång till en värdecheck att nyttja som täcker hela hyrbilskonstanden. Allting ingår med andra ord. Detta kan skilja sig från den vanliga överenskommelsen om hyrbil i din försäkring där händelsevis hyrbilskostnaden fördelas mellan dig och Länsförsäkringar. För de dagar som du inte nyttjar en KINTO-bil blir du berättigad den stilleståndsersättning som ingår i din försäkring.

 

I praktiken passar detta erbjudande dig som använder bilen några gånger i veckan och drar fördel av flexibiliteten som KINTO Share innebär. Med KINTO Share har du tillgång till bilar för alla behov, från en timme till så länge du vill. Du kan boka på en minut och börja köra i nästa men du kan även säkra upp en bil genom att reservera den i förväg med möjlighet till fri avbokning 30 minuter innan bokningen startar. Det ingår även en reserverad p-plats som kan användas under hela bokningen, fritt bränsle med ett tankkort som ligger i bilen, trängselskatt och försäkring. Vid behov kan du smidigt förlänga bokningen i appen. Du öppnar och låser bilen enkelt i appen vilket gör att du inte behöver oroa dig över att hämta ut nycklar någonstans. Har du frågor finns det en FAQ i appen och kundtjänst på telefon och chatt som har öppet 24/7.

 

Mer information om hur du använder KINTO Share finner du HÄR

Hur kommer du igång?

Det är enkelt!

1. Bli KINTO-medlem 

Kom igång med ett gratis medlemskap. Är du redan KINTO-medlem kan du gå direkt till steg 2. 

Viktig info

Viktig info!

Är du inte berättigad hyrbil via din försäkring kommer du stå som betalningsskyldig för nyttjandet. Vi hänvisar dig att referera till dina försäkringsvillkor för att veta säkert och vid frågor kan du kontakta motorskada@gbg.lansforsakringar.se. Stöter du på några tekniska problem eller har någon specifik fråga kring tjänsten kan du maila kundservice.share@kinto-mobility.se.

Appbild KINTO

KINTO Share-appen

Appen är din digitala nyckel, din vägvisare till KINTO-platsen och mycket mer. Ladda ner den nu så är du redo.