Hyrbil

Länsförsäkringar i samarbete med KINTO Share

KINTO Share istället för hyrbil hela tiden – det flexibla valet!

Vid bilreparationer får du möjlighet att testa KINTO Share. Du får en värdecheck som täcker hela kostnaden för hyrbilen, allt ingår. Detta kan skilja sig från din vanliga försäkring där hyrbilskostnaden fördelas mellan dig och försäkringsbolaget. Du får även stilleståndsersättning för dagar då du inte använder en KINTO-bil.

  • Pengar att köra för 
  • Olika bilmodeller att välja från
  • Tillgång och support 24/7 
  • Rätt till stilleståndsersättning
  • Samma frihet att röra dig
AKTIVERA VÄRDECHECK
ÄR KINTO SHARE FÖR DIG?*

Alla bilmodeller

Toyota Yaris hos KINTO

Toyota Yaris

Läs mer

Så kommer du igång! 

Det är enkelt!

1. Bli medlem 

Kom igång med ett gratis medlemskap. Är du redan KINTO-medlem kan du gå direkt till steg 2. 

Är KINTO Share för dig?

Om du har rätt till en hyrbil när din bil är på verkstaden, har du möjlighet att prova KINTO Share. Du får en värdecheck som täcker hela kostnaden för hyrbilen. Allt ingår, enkelt och tydligt. Detta kan skilja sig från det vanliga arrangemanget för hyrbilar i din försäkring, där hyreskostnaden vanligtvis delas mellan dig och Länsförsäkringar. På dagar när du inte använder en KINTO-bil har du rätt till den ersättning för stillastående tid som ingår i din försäkring.


I praktiken passar detta erbjudande dig som använder bilen några gånger i veckan och drar nytta av flexibiliteten med KINTO Share. Med KINTO Share har du tillgång till bilar för alla behov, från en timme till så länge du behöver. Du kan boka på en minut och börja köra nästa minut, eller säkra upp en bil genom att boka i förväg med möjlighet till gratis avbokning upp till 30 minuter innan bokningen börjar. Det inkluderar också en reserverad parkeringsplats som kan användas under hela bokningen, fri bränsleförsörjning med ett bränslekort i bilen, trängselskatt och försäkring. Vid behov kan du enkelt förlänga bokningen i appen. Du kan låsa upp och låsa bilen enkelt i appen, så du behöver inte oroa dig för att hämta nycklar någonstans. Har du frågor finns det en FAQ i appen och kundtjänst på telefon och chatt, tillgänglig dygnet runt.

Bild

Värdecheck*

Du får en värdecheck på 2000 kr* att nyttja under perioden, vilket kan jämställas med drygt 10 st turer med Toyota Yaris i två timmar och en körsträcka på 20km. (Kostnaden för Toyota Yaris är 75 kr/h + 2,25 kr/km)

AKTIVERA VÄRDECHECK

Bli medlem för att komma igång

* Viktig info

* Viktig info!

Är du inte berättigad hyrbil via din försäkring kommer du stå som betalningsskyldig för nyttjandet. Vi hänvisar dig att referera till dina försäkringsvillkor för att veta säkert och vid frågor kan du kontakta motorskada@gbg.lansforsakringar.se. Stöter du på några tekniska problem eller har någon specifik fråga kring tjänsten kan du maila kundservice.share@kinto-mobility.se.

KONTAKT VID FRÅGOR
Appbild KINTO

KINTO Share-appen

Appen är din digitala nyckel, din vägvisare till KINTO-platsen och mycket mer. Ladda ner den nu så är du redo.