Mobilitet i nya områden

Mobilitet i nya områden. 

Med KINTO kan ni minska behovet av p-platser vid nyproduktion, bibehålla hög mobilitet, minska era byggnadskostnader, skapa en hållbar profil och bidra till ett grönare bostadsområde.

Vill du veta hur? 

Genom att skicka in din e-postadress godkänner du vår

KINTO Logo

Flexibelt

Bil och prismodell för alla behov. En bilpool för alla.

Enkelt 

Enkel implementering, inbjudan och uppföljning.

Tillgängligt

Bilar tillgängliga 24/7. Är bilen bokad i huset bokad så finns fler i närområdet. 

Det är enkelt med KINTO

Det är enkelt 

Vi tycker det ska vara enkelt att implementera en hållbar mobilitets lösning och enkelt att samarbeta med oss. 

Så Funkar det

Så funkar det

Vi tillhandahåller bokning i app och på webb, tar hand om allt runt omkring såsom tvätt, reparationer, administration och mycket mer.

Sånt som är bra att veta om oss

Vi har inte bara rätt bil – vi har också rätt prismodell för de boende. Lika flexibla priser som tider. En timme, ett dygn, en vecka eller en hel månad och medlemskap för att passa alla behov. 
Vi tillhandahåller hyrbilsregistrerade bilar för uthyrning och har biluthyrningstillstånd. Det är ett lagkrav. 
Bilarna är max 24 månader. De servas och besiktigas regelbundet för medlemmarnas säkerhet. Alla bilar är utrustade med Toyota Safety Sense ett av marknadens bästa säkerhetssystem. 
Som en del av Toyota så har vi snabba vägar till både nya bilar och service. Det betyder att vi snabbt kan hjälpa er om behovet skiftar eller nått händer med den bil som står på plats. 
De flesta är såklart Toyota elhybridbilar men vi är ett multibrand så om behov finns och Toyota inte passar så kan vi fortfarande hjälpa till. 
Vi tillhandahåller support 24/7. Behövs hjälp eller om olyckan är framme så finns vi alltid tillhands. (Vägassistans med Toyota Eurocare ingår). 
En bil räcker sällan till ett helt hus. Som medlem har man tillgång till alla bilar hos KINTO Share. Är bilen bokad så finns oftast en annan i närområdet. Tillgänglighet är viktigt för att lösningen ska vara hållbar och nyttjas. 
Vi har ett stort nätverk av partners för olika mobilitetslösningar. Så saknas tid så kan vi hjälpa dig att hitta rätt partners för lösa områdets olika fordonslösningar, oavsett om det är cyklar, elscootrar eller nått annat som behövs.
Vi är en stationsbaserad bilpool. Det betyder att varje bil har en anvisad KINTO-plats. Vi utökar ständigt med nya KINTO-platser för att möta medlemmarnas behov. 

Jag vill veta mer!

Genom att skicka in din e-postadress godkänner du vår