Bild på tjej i sol

Vad är KINTO Share? 

KINTO Share ger dig frihet till att välja mellan en lång rad bilar – helt utan driftskostnader. Största delen av våra bilar är dessutom elhybrid och du kan välja en bil som passar just dig och dina behov oavsett om det är en weekendtrip eller viktigt möte. Med KINTO Share bestämmer du själv när du vill hämta och lämna din bil, 24/7. 

Varför KINTO Share?

Enkelhet är vårt ledord. Enkelhet att hitta, boka och köra en bil helt på dina villkor. Vi har lärt oss att dagens konsumenter vill ha ett enkelt och direkt sätt att hitta tjänster som kan underlätta i vardagen, som exempelvis en bil precis när det behövs. Utan allt krångel, alla kostnader och allt annat som kan tänkas ta tid från allt det där som faktiskt är viktigt.

Som Toyotas grundare Akio Toyoda uttryckte det under CES-mässan 2018:

“Det är mitt mål att förflytta Toyota från ett bilföretag till ett mobilitetsföretag, och möjligheterna för vad vi kan utveckla och bygga är – för mig – oändliga. Jag är fast besluten att skapa nya sätt att röra sig, och koppla samman alla våra kunder över landet, staden eller bara tvärs över rummet.”

Vi tror på att ge alla möjligheten och friheten att röra sig. Vi är i en tid av stora förändringar och det finns många utmaningar vi behöver klara av. Många städer är redan nu överbefolkade och överbelastade, människor har i större grad mer uppkopplade liv och strävan efter en förändring är stor. Vi vill vara en del av den förändringen. Nu introducerar vi KINTO Share – den första milstolpen mot vårat ultimata mål att nå en mobilitet för alla.