Tips inför din boking

Några tips inför din bokning

Inför din bokning

Kostnaden för din bokning dras 30 minuter innan bokningens start. För att slippa riskera att inte komma iväg, se till att ha pengar på ditt kort. Vill du ha bättre pris? Uppgradera ditt medlemskap genom att logga in på MITT KINTO. 

 

Hitta

5 minuter innan din bokning startar får du all info du behöver i Appen, för att hitta din bokade KINTO bil och för att komma in garaget. Finns bom i garaget så hittar du passerkortet i mittkonsollen på bilen. 

 

Lås upp

Du låser upp bilen och startar din bokning med den digitala nyckeln, som dyker upp i appen nån minut innan din bokning startar. (Behöver du en extra nyckel så du kan dela din bokning - kontakta oss). 

Skadekontrollera

Gå ett varv runt bilen och rapportera eventuella nya skador.

 

Tanka

Behöver du tanka så finns tankkort i bilens mittkonsoll. Pinkod hittar du i appen. Kom ihåg att aldrig lämna bilen under halv tank. 

 

Under din bokning

Lås alltid bilen när du lämnar den, även om det bara är för en kort stund. Startar inte bilen? Klicka på ‘Lås upp’ i appen (även om bilen är upplåst) och försök igen. Behöver du förlänga? Du gör det enkelt i appen förutsatt att du har pengar på kortet och bilen är tillgänglig. 

 

Lämna

Parkera bilen på samma KINTO-plats som du hämtade den. Plocka ur dina saker, ta ett varv runt bilen för att säkerställa att inga nya skador uppstått. Lås bilen med appen. 

 

Frågor under bokningen?

Ring oss direkt på 010-179 96 00

 

Trevlig resa!