Tjej vid KINTO-bil

KINTO Mobility - Mobilitet för alla

Framtiden kommer innebära stora förändringar för hur vi transporterar oss. Olika transportsätt kommer inte längre vara separerade från varandra, utan istället utgå från en och samma plattform med flera tjänster. Det är här KINTO kommer in i bilden. KINTO erbjuder situationsanpassad och tillgänglig mobilitet för alla. Mobilitetslösningar för privatpersonen, småföretagaren och det stora bolaget. För den som vill ha tillgång till bil i några timmar och den som vill kunna välja mellan olika typer av bilar över en längre period. För alla som vill uppleva friheten med en tjänst som möter faktiska behov.

 

Mobilitet

Vi gör framtidens mobilitet mer tillgängligt för fler människor.

Elektrifiering

Vi påskyndar rörelsen mot hållbar mobilitet genom elektrifiering genom bränslecellsbilar.  

Samarbete

Vi jobbar för att skapa en mer hållbar framtid tillsammans med våra städer. En framtid som är renare, smartare och mer effektiv.

Kundupplevelse

Vi jobbar för att göra mobilitetsupplevelsen sömlös och skapar mervärde genom att lyssna på kunden. 

KINTO Share

KINTO Share 

KINTO Share ger dig friheten att kunna välja mellan flera olika bilar, helt utan driftskostnader. Du betalar endast för själva tiden som du kör och har bilen. De flesta av våra modeller är elhybrider och du kan välja mellan flera olika storlekar för att passa just dina behov, oavsett om det är en weekendtrip, ett viktigt möte eller för en flytt. KINTO Share låter dig bestämma när du vill hämta och lämna din bil, oavsett tid på dygnet.

KINTO Flex

KINTO Flex 

Till skillnad från dagens olika leasingalternativ, är KINTO Flex designat för att kunna erbjuda extra mycket flexibilitet till ditt bilbehov för att kunna passa in i just ditt liv. Genom en enkel och smidig digital lösning får du bilen du behöver utan att binda upp dig på några långvariga åtaganden. Med KINTO Flex kan du välja fritt och byta mellan olika bilar under abonnemangets löptid. Och eftersom regelbunden service, underhåll, försäkring och fordonsskatt ingår i KINTO Flex till ett fast månadspris, så kan du luta dig tillbaka och slippa tänka på oväntade bilkostnader och annat trist.

KINTO One

KINTO One 

KINTO One ger dig alla fördelar med att köra en ny bil utan att själv behöva äga. Det är helt fritt från stress och allt ingår till en fast månadskostnad utan några dolda avgifter eller kostnader. Och bäst av allt? Det är snabbt och enkelt att komma igång. Välj den bil som passar dig, bestäm hur länge du vill ha bilen, lägg till något av våra underhållspaket, hämta ut din bil och så är det bara att köra. Det enda som tillkommer utöver det fasta månadspriset är drivmedelskostnader. Stay tuned.

KINTO Ride

KINTO Ride 

Dina individuella bilbehov ligger till grund i själva hjärtat för KINTO Ride, en on-demand tjänst för pendling. Vår taxiliknande tjänst kombinerar överkomliga priser och bekvämligheten som du kan förvänta dig av en tjänst av högsta kvalitet och yrkesmässighet som du verkligen kommer uppskatta.

KINTO Go

KINTO Go 

KINTO Go kombinerar flera olika transportsätt som gör det enkelt och smidigt att ta sig runt stan. Genom integrerad information om flera olika transportmedel och sätt i en och samma app, låter KINTO Go dig att planera den smidigaste rutten runt stan för att ta dig från A till B och betala för allt i ett svep.

KINTO Join

KINTO Join

KINTO Join revolutionerar hur anställda på ett företag reser till och från jobbet. Genom att koppla samman kollegor som önskar dela sin dagliga pendling via en app, verifieras vem det är som kliver ombord genom vår unika teknik. Företaget kan i sin tur erbjuda sina anställda incitament för att utnyttja tjänsten (som reserverade parkeringsplatser exempelvis) och framförallt hjälper KINTO Go att minska företagets klimatavtryck.