Klok mobilitet genom KINTO

Skaffa en klok mobilitetslösning! 

Där alla anställda har tillgång till situationsanpassad bil i tjänsten. 

Vill du veta mer och testa KINTO i tjänsten? 

Genom att fylla i din e-post så godkänner du vår

KINTO logo

Flexibelt

Medlemmar i KINTO har tillgång till alla KINTOs mobilitetslösningar, på samma avtal.  Så ni kan enkelt välja den KINTO-lösning som passar varje medarbetare,  just nu. 

Effektivt

Med KINTO minskar ni administration och kostnadseffektiviserar. Det är enekelty att skala upp och ner, efter behov. 

Hållbart 

Ha bil bara när den behövs, så kan ni enkelt välja ingen bil alls, för det mesta. Utan egen bil så blir valet av mer hållbara transportsätt enkelt. 

Arkitekter i KINTO-bil

KINTO Share

Har ni behov att använda bil i tjänsten ett par timmar upp till en månad.  Som medlemmar hos KINTO har ni tillgång till bil dygnet runt  genom KINTO Share bokar ni bil med allt inkluderat - till och med parkering. 


Från 44 kr/tim och 1,6 kr/km (ex moms)
Läs mer om priser
Toyota Corolla hos KINTO Flex

KINTO Flex 

Har era medearbetare behov av bil en lite längre period?  Då ska ni testa KINTO Flex, bilabonnemanget där ni kan abonnera på bil från 30 dagar upp till 12 månader - utan bindningstid.
 

Från 6400 kr/mån (ex moms)
Läs mer

Bilar hos KINTO. 

Vilken storlek behöver ni, just nu? En liten bil för mötet, en större bil för konferensen eller kanske en transportbil när behovet uppstår. Vi har rätt bil för varje tillfälle. 

Toyota Yaris

Toyota Yaris

Elhybrid 

Mer om bilen

Vi tror på att ge alla möjligheten och friheten att röra sig. Särskilt i tider av förändring och stora utmaningar. När städer blir överbefolkade och vi är ständigt uppkopplade behöver vi förändra hur vi förflyttar oss i städerna. Vi vill utvecklas med er. Och med tiden. KINTO är en del i vår målsättning att erbjuda klok situationsanpassad mobilitet för alla.

Jonas Borg Fotograf

"Ett flexibelt och enkelt alternativ" 

" Som fotograf behöver jag ganska ofta tillgång till bil i jobbet och har behov av en flexibel och smart lösning. Därför passar KINTO Share perfekt för mig. Och framförallt är det superskönt att slippa leta parkering när jag är är klar för dagen. "

 

- Jonas Borg Fotograf