Toyota Mirai hos KINTO

Kör framtiden med KINTO! 

Vår vision är att skapa hållbar mobilitet för alla och samtidigt tillgängliggöra den senaste tekniken. Bli först med att köra andra generationens bränslecellsbil från Toyota. Och samtidigt hjälpa oss att driva utvecklingen framåt. 

Läs mer om Toyota MIRAI
Läs mer om KINTO Share

Vill du veta mer? Se filmen 

KINTO Mobility Toyota Mirai

Det här är KINTO 

Med KINTO så nyttjar du en bil på dina villkor och efter dina behov. T.ex bil 24/7 från en timme upp till en månad med reserverad p-plats inkluderad i priset, eller bil per månad utan bindningstid med omgående leverans. Alla bilar kan bokas, hämtas och lämnas digitalt, dygnet runt. 

Läs mer om KINTO Share

Boka Mirai

Toyota Mirai

Det här är Toyota Mirai 

Längre räckvidd, högre komfort, större utrymmen och köregenskaper som är vässade på alla plan. Att andra generationen av Toyotas bränslecellsbil Mirai ger ett helt annat visuellt intryck säger mycket – men inte allt om hur smart den här bilen är.

Boka från 120 kr/tim

Med Toyota Mirai vill vi accelerera rörelsen mot hållbar mobilitet. Det gör vi genom att demokratisera bränslecellsteknik och tillgängliggöra bränslecellsbilar för alla. 

Olof Holmgren - Deputy General Manager KINTO 
Sustainability

Vätgas = vatten 

Läs mer om vätgas

Miljöhänsyn. Rikliga tillgångar. En massiv potential. Det finns så många skäl till varför vätgas är ett bränsle för framtidens bilister. 

Toyota Mirai

En världsunik lansering 

Hör mer om varför vi väljer Toyota Mirai och visionen om KINTO.

Se filmen
Glada KINTOvänner

Prenumerera på nyhetsbrev 

Följ med på KINTO’s resa och få uppdateringar om MIRAI, information om nya KINTO-platser och annat kul. När du prenumererar på nyhetsbrevet får du dessutom ett fint starterbjudande.

Lämna din e-post 

Genom att fylla i din e-post så godkänner du vår